Calatorii

Trenul lui Moş Crăciun. Ce rută are şi cât costă biletul

Publicat: 06 dec. 2019
Trenul lui Moş Crăciun
Trenul lui Moş Crăciun

Motive de bucurie pentru cei care aleg să călătorească cu trenul. Pentru perioada sărbătorilor de iarnă, CFR a pus în circulaţie un nou tren. Acesta a fost botezat de autorităţi Trenul lui Moş Crăciun. Primii care s-au bucurat de acest lucru au fost 20 de copii din Bistriţa care au urcat, de mâna cu părinţii, în Trenul lui Moş Crăciun. Aceştia au fost întâmpinaţi cu bomboane şi au admirat peisajele timp de două ore şi jumătate.

Decorat cu globuri şi ornamente specifice sărbătorilor

Pentru a face călătoria plăcută, interiorul trenului a fost decorat cu globuri şi ornamente specifice sărbătorilor de iarnă.

Trenul lui Moş Crăciun vă circula pe ruta Bistrita-Bistrita Bârgăului şi are o capacitate de 140 de locuri, dar şi spaţii largi în care copiii se pot desfăşura în voie sau îşi pot face poze cu Moşu. Pentru copii şi elevi preţul traseului este de 4.40 lei dus întors, iar pentru adulţi, preţul biletului este de 8.80

Pentru micuţii care nu au avut ocazia să meargă cu trenul până acum, mămicile s-au gândit că este o ocazie bună pentru a-i surprinde pe copiii lor.

Trenul lui Moş Crăciun. Daruri pentru copii

Mama: “E prima dată când îl întâlneşte pe Moş Crăciun cu trenul, îi place cu trenul dar nu s-a mai întâlnit, a fost foarte bucuros când i am spus că îl ducem cu trenul cu moşul.”

Mama: “Nu a mai fost niciodată cu trenul, e prima dată. Şi-a dorit foarte mult să meargă cu trenul.”

Reporter: Ce ai primit de la moşu?
Copil: Bomboane.
Reporter: Şi tu ce i ai spus lui moşu? I-ai spus vreo poezie?
Copil: Moşu aduce daruri multe şi la fete şi la băieţi.

Această garnitură de tren va circula până pe 22 decembrie.

Adauga un comentariu