National

Trenuri întârziate din cauza unor copaci căzuți pe linia de cale ferată între Ilva Mare – Măgura Ilvei

Publicat: 31 iul. 2021
Mai mulți copaci căzuți pe calea ferată au provocat întârzierea trenurilor

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA vă informează că circulația trenurilor între stațiile Ilva Mare – Măgura Ilvei a fost oprită temporar, din cauza copacilor prăbușiți pe calea ferată. Trenul IR 1765 a staționat în gara Lunca Ilvei, pentru accesul drezinei pantograf, cu care se acționează pentru tăierea, îndepărtarea copacilor și eliberarea gabaritului.

Echipele de intervenție ale SRCF Iași au verificat linia de contact, aceasta nu prezintă deranjamente, fapt care va permite redeschiderea liniei, în condiții normale și repunerea în circulație a trenului IR 1765, după îndepărtarea celor 4 copaci prăbușiti.

De asemenea și pe raza Regionalei CF București, între stațiile Zăvestreni – Videle, pe firul I, sunt copaci căzuți în gabarit. În această zona, trenurile nu staționează, acestea fiind retrasate să circule pe firul II.

CFR SA transmite scuze călătorilor pentru disconfortul creat, asigurându-i în același timp că echipele de intervenții ale companiei depun toate eforturile necesare pentru remedierea, în cel mai scurt timp posibil, a oricărui deranjament înregistrat pe calea ferată, astfel încât circulația trenurilor să se reia în condiții optime de trafic.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că la ora 22.21 s-a redschis secția CF Ilva Mare – Măgura Ilvei, trenul IR 1765 și-a reluat circulația, urmând să ajungă la destinație cu o întârziere de 80 de minute.

Adauga un comentariu