Magazin

Trgediile nu se mai termina in familia Manole. De data aceasta, tatal este in PERICOL

Publicat: 15 sept. 2014
1
Ion Manole sufera de diabet de mult timp, dar moartea fiicei sale l-a imbolnavit si mai tare.
Tatal Madalinei se simte foarte rau, este rapus la pat, iar sotia lui este disperata. 
„Tratamentul sotului meu poate dura ani. El are de 20 de ani diabet, pe care l-a tinut sub control, dar acum a intrat in coma diabetica. El n-a luat o pastila pentru a se intretine, ci doar tratamentul de diabet si sigur ca a picat. Imediat dupa nenorocire, eu m-am tratat ca sa nu ajung asa sau mai rau. Acum l-a rapus diabetul si, indiferent de tratament, nu va mai fi niciodata ca inainte”, a declarat Eugenia Manole pentru Ring. 

Citeste si:Strigatul disperat dupa ajutor al mamei Madalinei Manole. Vezi ce a patit femeia la o luna dupa ce sotul ei a paralizat!

 
„Probabil pe cel mic il va salva mama-sa (lui Petru Mircea – n.r.) care stie ce s-a intamplat si ce fiu are, ca de pe urma lui traiesc bine cu totii. Ce arata el (Petru Mircea – n.r.) la TV, cum se joaca mereu cu copilul si ce fac ei, sunt scenarii asa cum l-a facut si pe acela cu moartea. El asteapta sa murim ca sa spuna tot ce vrea, inclusiv copilului, ca dupa ce murim nu va mai avea cine sa-i astupe gura. Cat crede ca vor mai merge scenariile astea? Copilul a pornit pe sase ani, va pune intrebari”, a spus mama regretatei cantarete. 
„Cand noi ne zvarcolim intre viata si moarte, el (Petru Mircea – n.r.) traieste toata splendoarea vietii”, se plange femeia.
Adauga un comentariu