Stiri si curiozitati

Tristan Tate, pus la punct de o tanara: „Este complet inutil sa porti masca asta de baiat bogat si plin de succes”

Publicat: 29 iul. 2018
3

Fanii lui Tristan Tate au ajuns la o concluzie: aceea ca tanarul se lauda cu banii lui! Iar, acum, o tanara a rabufnit si l-a taxat imediat pe iubitul Biancai Dragusanu.

Fanii lui Tristan Tate au ajuns la concluzia ca iubitul Biancai Dragusanu se lauda cu banii lui, cu fiecare ocazie pe care o are. Recent, un admirator a facut un tablou cu englezul, iar Tristan Tate a fost extrem de impresionat si i-a oferit pictorului bani. In mod evident, englezul nu s-a putut abtine si a impartasit experienta cu fanii lui.

”Am dat astazi peste un tanar care mi-a aratat un tablou cu mine, pictat de el. Am fost atat de impresionat incat l-am platit pentru munca lui si l-a, rugat sa-mi trimita tabloul. Foarte tare!”, a scris Tristan Tate pe contul sau de Instagram.

Fanii n-au ramas indiferenti la postarea facuta de Tristan Tate si au rabufnit. Multi l-au criticat pe iubitul Biancai Dragusanu deoarece, in opinia lor, acesta vrea sa se laude cu banii si pozitia lui.

”Ma intreb… de ce trebuie sa fie mereu vorba despre bani? Chiar si o mica referire subtila la bani poate fi deranjanta. Intr=o tara ca Romania este mai mult decat de-ajuns sa-si permiti trei mese pe zi. Tu esti deja repectat pentru asta. Nu trebuie sa demonstrezi nimic nimanui. Este complet inutil sa porti masca asta de baiat bogat si plin de succes. Ai putea sa oferi o alta perspectiva si sa motivezi oamenii. Spun si eu…”, a scris tanara.

”Uita-te la pozele lui si o sa vezi ca peste tot e acelati lucru – lauda. Cati artisti sau cantareti scriu pe retelele de socializare ca au platit un fan pentru un desen pe care l-au primit de la el? Este vorba despre modestie. Si, Tristan Tate, daca faci asta pentru distractie, adica sa faci misto de romani, nu este amuzant deloc.”, a scris un alt fan.

Adauga un comentariu