Actualitate

Tristete nemarginita. Un ultim omagiu pentru profesorul Gica Gradinariu – UPDATE FOTO,VIDEO

Publicat: 30 oct. 2013

UPDATE 11:27 – Dupa oficierea ceremonialului religios, rectorul universitatii, prof.univ.dr Vasile Vintu a tinut un scurt discurs in memoria si amintirea celui care a fost profesorul Gica Gradinariu. Acesta a spus ca intreaga comunitate pe care o reprezinta este consternata si, cu toate ca in aceste zile ar trebui sa fie un moment de bucurie pentru ca profesorul trebuia sa participe la centenarul Societatii Romane de Horticultura, din pacate acum are loc aceasta ceremonie trista. Profesorul s-a impus prin valoarea si exigenta sa in mediul academic iesean si romanesc, fiind un om dedicat si devotat familiei, copiilor, studentilor si stiintei. Mai mult, cei prezenti la ceremonie spun ca nici un cuvant din limba romana nu poate reda suferinta produsa de disparitia profesorului. De precizat ca astazi, de la ora 13:00, trupul neinsufletit va fi dus la Biserica Adormirii Maicii Domnului, acolo unde, pana maine, toti cei care l-au cunoscut ii pot aduce un ultim omagiu. Totodata, acolo vor avea loc mai multe luari de cuvant din partea altor membri ai USAMV.
STIRE INITIALA -Trupul neinsufletit al profesorului Gica Gradinariu, fost decan al Facultatii de Horticultura din cadrul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara (USAMV) „Ion Ionescu de la Brad” Iasi a fost depus in fata Aulei Magna „Haralamb Vasiliu” cadrul institutiei de invatamant superior.
Sunt prezenti sotia si cei doi copii si alti membri ai familiei, intreg colectivul de cadre didactice, cat si zeci de studenti. De asemenea, la acest moment are loc si o ceremonie religioasa. Pe un ecran ruleaza imagini din activitatea si cariera celui care a fost prof.dr. Gica Gradinariu. Participantii ii aduc profesorului un ultim omagiu, iar sicriul cu trupul neinsufletit va ramane la USAMV pana maine. Au fost depuse zeci de coroane si buchete de flori.

Amintim ca profesorul si-a pierdut viata in urma unui accident rutier, in timp ce se indrepta spre Bucuresti, unde urma sa participe la un simpozion. Anchetatorii care au investigat circumstantele care au dus la tragicul accident rutier, in urma caruia si-a pierdut viata cunoscutul profesor iesean Gica Gradinariu, au concluzionat ca incidentul s-a produs din cauza unei afectiuni cardiace. Conform reprezentantilor Institutului de Medicina Legala (IML) de la Galati, profesorul a suferit un infarct la volan.

Citeste si Celebru profesor iesean, mort in conditii groaznice, intr-un accident rutier – UPDATE VIDEO loading...

Comentarii
  • care studenti ?…cei care voiau sa treaca examenul fara sa stie o boaba ?…cei care faceau tampeniile de pe lume in camin si apoi aveau pretentia sa nu fie dati afara?…pe cn a putut a ajutat chiar si pe lichele …asa ca tine-ti gura acasa dobitocule!!!

 • Limbaj de tăran ,uneori pe la cursuri ,a ajutat pe multi studenti insa, chiar si pe lichele.(„podoabe” de parinti cu stare) .Una peste alta, o figura marcanta a Universitatii Agronomice iesene si a Pomiculturii romanesti. Dumnezeu sa-l ierte !

 • Un profesor si un familist desavarșit a plecat să ne vegheze de sus.
  Cuvintele nu-mi sunt de ajutor pentru a ma lasa să-mi exprim sentimentele.
  In august 2003 într-un tragic accident la serviciu, mi-a murit tatal,dar am simțit în DOMNUL PROFESOR ,un alt tata ,la examenul pt gradul II.
  Coincidenta ,sau poate ,nu ,maine se va intalni cu tatal meu care este înmormăntat tot la cimintirul Galata.

  Dumnezeu sa va ierte stimate domnule profesor!
  În ultim ceas ,vă mulțumesc acum pentru tot,chiar daca nu v-am spus niciodata acest lucru…

 • Preluam firme cu datorii 100% legal, fara opozitie, conform O.U.G.54/.2010. Se preiau atat activele cat si pasivele societatii, datoriile la stat si datoriile la privati, furnizori, banci etc. Se preia intreaga raspundere administrativa a asociatilor si administartorilor, intocmim process verbal predare primire a arhivei financiar-contabile. Transferul se realizeaza prin registrul comertului si notariat. Comisionul negociabil.Tel:0731978292

 • cei care nu il cunosc, va rog nu mai comentati aiurea de acest om…a fost si este inca un om extraordinar1
  a ajutat pe toata lumea si bag mana in foc pentru asta! niciodata nu iti spunea nu, char daca la inceput te certa putin..dar asa era el. este un om deosebit din toate punctele de vedere!
  nu cred ca are rost sa vorbiti asa despre acest om , care ia pasat mai mult de scoala, de studenti decat deel insusi!
  Va rog repsectati-l asa cum se cuvine!!! 🙁

Adauga un comentariu