Jocuri

Tropico 3

Publicat: 10 iun. 2011

Tropico 3 este un nou joc de strategie, dezvoltat de Haemimont Games pentru PC si Xbox 360. Chiar daca Tropico si Tropico 2 au fost destul de cunoscute la vremea lor, Poptop Software (developer) si Gathering of Developers (publisher) au incetat sa existe.

Take-Two Interactive, care a inghitit intre timp publisherul Gathering, a vandut drepturile pentru Tropico catre Kalypso Media. Noul Tropico va fi plasat intr-o insula exotica, in urma cu 30-40 de ani, in timpul Razboiului Rece. Este o revenire la originile seriei Tropico, primul joc fiind plasat in anii 50, al doilea joc reprezentand o intoarcere in timp, pana in zilele in care piratii bantuiau marile si oceanele.

Tropico 3 ii va pune pe jucatori in rolul lui El Presidente, dandu-le posibilitatea sa aleaga tipul de regim pe care doresc sa-l aplice in joc. De la un stat democratic, bazat pe o economie libera, si pana la un regim dictatorial sever, in care cenzura presei si opresiunea asupra poporului este ceva normal, jocul va oferi o gama destul de larga de stiluri de joc. Fiind un joc de strategie, jucatorii vor trebui sa aibe grija la dezvoltarea insulei, la resursele disponibile si la taxele aplicate. Tropico 3 nu va fi un joc pur economic, asa ca ajustarea salariilor, tratarea cu „blandete” a inamicilor si chiar suprimarea violenta a revoltelor va face parte din joc.loading...

Adauga un comentariu