Tutoriale

Trucul genial cu care faci loc pe telefon fara sa stergi aplicatii, poze sau clipuri! Este foarte simplu si dureaza cateva secunde

Publicat: 04 apr. 2016

Daca telefonul tau nu mai are spatiu pe memorie, iata ce poti face fara sa stergi vreun fisier important pentru tine.

Ramanerea fara spatiu de memorie poate fi una dintre cele mai suparatoare probleme pentru utilizatorii de iPhone. Cum majoritatea aleg sa cumpere varianta de 16GB, nu dureaza mult pana cand acesta este plin.

Eliberarea memoriei inseamna, de obicei, stergerea sau copierea pe un calculator a pozelor si clipurilor, sau chiar sacrificarea unor aplicatii. Se pare ca exista insa un truc foarte simplu prin care poti sa eliberezi memoria fara sa stergi vreun fisier.

Un utilizator de pe Reddit a dezvaluit metoda: tot ce trebuie sa faci este sa te duci in iTunes Store si sa incerci sa inchiriezi un film care depaseste spatiul pe care il mai ai disponibil. Clipul nu va fi descarcat, insa dupa ce ai incercat sa-l inchiriezi, vei observa ca ti-a fost eliberata o buna parte din memorie.

Metoda a functionat pentru mai multi utilizatori, unul dintre ei reusind chiar sa ajunga de la 233MB la … 4.9GB!loading...

Adauga un comentariu