Magazin

Trucul incredibil ca sa scapi de cosurile de pe corp

Publicat: 16 iun. 2014
1

Daca din punct de vedere al consumului, uleiul de cocos este inca usor controversat, nimeni nu ii poate nega insa proprietatile extraordinare atunci cand vine vorba de folosirea sa in industria cosmetica.

Antibacterian si antifungic, uleiul de cocos poate fi aliatul tau de nadejde atunci cand vorbim de frumusetea pielii ori a parului.

Citeste si Ce condimente iti protejeaza inima de bolile cardiovasculare! Uite ce trebuie sa consumi

Iata, asadar, cum il poti utiliza:

Datorita calitatii sale antibacteriene, uleiul de cocos poate fi utilizat de persoanele care sufera de acnee. Mai exact, acidul lauric care se gaseste in acest ulei este un antimicrobian foarte puternic, care lupta impotriva bacteriilor ce cauzeaza infectarea porilor.

Mai mult decat atat, si persoanele care nu se confrunta cu aceasta problema il pot utiliza, deoarece contine o cantitate importanta de vitamina E, care hidrateaza pielea in profunzime. Astfel, uleiul de cocos poate fi utilizat atat pentru demachiere, cat si pentru prevenirea ridurilor.

Citeste si Nimeni nu ti-a spus ASTA pana acum despre CARTOFII FIERTI

Daca in uleiul de cocos adaugam un strop de ulei de ricin, combinatia rezultata devine o masca hidratanta pentru par, ideala mai ales vara, pentru ca protejeaza firul de par de agentii externi agresivi, precum soarele sau apa din piscina.

Uleiul de cocos poate fi folosit si ca hidratant pentru corp, tot datorita proprietatilor sale, el continand, pe langa vitamina E, si o cantitate considerabila de vitamina A. Iar daca il amesteci cu putin zahar brun, poti obtine cu usurinta un scrub care iti va lasa pielea catifelata si te va ajuta sa ai un bronz uniform si de durata.

Citeste si 6 remedii rapide pentru pungile de sub ochi

Sursa: unica.ro





Adauga un comentariu