Magazin

Trucul simplu care te va ajuta sa elimini rapid mirosul de tigara din casa

Publicat: 25 iul. 2016
1
Ca sa elimini mirosul de tigara din casa nu trebuie neaparat sa dai banii pe spray-uri pline de chimicale, ci poti folosi o serie de produse naturale pe care sigur le ai in gospodarie. Portocalele se curata si coaja lor se amesteca cu cea a altor citrice. Amestecul obtinut se pune intr-un borcan care se lasa in camerele unde se fumeaza. Cojile de citrice atrag fumul de tigara in aproximativ 2 ore si curata aerul din camera.
Asa elimini mirosul de tigara din casa cu otet de mere
 
Otetul de mere se freaca foarte bine in covoare, cu o perie speciala de covoare. Are proprietatea de a scoate fumul de tigara din fibrele covorului si totodata de a readuce fibrele la culoarea lor initiala.
Asa elimini mirosul de tigara din casa cu zat de cafea
 
Daca pui zatul de la cafea in filtre de hartie pe care le amplasezi in diferite locuri din casa, atunci in maxim o saptamana camerele unde se fumeaza vor fi reimprospatate. Zatul se schimba o data pe saptamana, pentru efect maxim.
Comentarii
  • Și de ce ar trebui sa fumezi în casa? Sunt fumătoare de 20 de ani dar în casa nu am fumat,pentru asta exista balcon la bloc și veranda la casa corect!

Adauga un comentariu