Actualitate

Trucuri simple care te ajuta sa scoti rufele aproape calcate direct din masina de spalat

Publicat: 05 oct. 2018
17

Cel mai probabil nu ai timp sa calci rufele imediat dupa ce le-ai scos din masina de spalat, iar acest lucru iti va da mari batai de cap pentru ca se vor forma cute. Din fericire, exista o solutie revolutionara care va va ajuta la reducerea cutelor de pe haine si vor arata ca si cum ar fi fost calcate imediat ce au fost scoase din masina de spalat. Iata o metoda simpla si eficienta pentru a scapa de problema calcatului rufelor si pentru a economisi timpul atat de pretios.

Vei fi uimit sa descoperi ca, doar cu ajutorul catorva cuburi de gheata, aceasta problema este rezolvata fara batai de cap. Urmarind imaginile din clipul video de mai jos, vei vedea cum poti beneficia de rufele care parca "se calca singure".

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa pui hainele in masina de spalat, ca de obicei. In plus, va mai trebui doar sa adaugi cateva cuburi de gheata (2, maxim 3) peste haine, inainte de a incepe programul de spalare.

Mai mult, pentru ca hainele sa nu se sifoneze prea tare in timpul spalarii, seteaza masina pe un numar mai mic de rotatii si evita programul care include stoarcerea. Apoi, asaza hainele pe umerase si lasa-le sa se usuce.

De asemenea, daca ai o masina de spalat performanta, le poti pune ude in uscatorul de rufe, le scoti fierbinti si dupa ce le impaturesti, vor arata ca si cum ar fi gata calcate.

Totodata, inainte sa le asezi pe umerase, incheie fermoarele, nasturii si potriveste curelele sau accesoriile de pe haine.

Adauga un comentariu