Eveniment-Social

Trupa Heaven a facut furori la strand

Publicat: 11 aug. 2007

Noul strand municipal si-a deschis oficial portile ieri. Cu acest prilej, Primaria Iasi si Iulius Group SRL au organizat un spectacol care sa marcheze evenimentul. Adina, Roxy si Roxana, componentele trupei Heaven, au facut furori la inaugurarea propriu-zisa a strandului. Concertul, care a durat mai multe zeci de minute, a atras in jurul tinerelor mai multe sute de fani. Acesta a fost precedat de mai multe concursuri de inot si dansuri ale majoretelor.
Noul strand municipal din cartierul Cicoarei a fost realizat de firma Iulius Group SRL, iar costurile pentru constructie se ridica la suma de 3,8 milioane RON, fara TVA. Dupa inaugurare, pentru intrarea in strand, primaria va taxa iesenii astfel: 40.000 lei (4 RON) pentru un bilet de intrare adulti, 10.000 lei (1 RON) pentru copiii sub sapte ani (inclusiv), 20.000 lei (2 RON) pe ora pentru inchirierea unui sezlong si a unei umbrele. Accesul pe terenurile de fotbal si volei va fi gratuit.

Totodata, sase microbuze vor circula in intervalul orar 08:00-17:00, pe noile trasee ale RATP, cuprinse intre Piata Chirila – Metalurgie – Tudor Vladimirescu – Podu de Piatra – Pasaj Alexandru cel Bun – Strand si Rond Pacurari – Independentei – Podu Ros – Spitalul de Recuperare – Mircea cel Batran – Strand.
Bazinul pentru adulti este conceput ca bazin olimpic, dupa standardele internationale, adica lungimea de 50 metri, volumul de 3.000 metri cubi si cu o suprafata de 1.050 metri patrati. Bazinul pentru copii are o suprafata de 210 metri patrati si un volum de 136 de metri cubi. Obiectivul are si patru terenuri de tenis, care sunt alimentate cu apa pentru intretinere, canalizare, drenuri subterane, imprejmuire perimetrala si compartimentare intre terenuri. Vestiarele sunt situate intr-o cladire cu doua nivele, suprafata utila de 565 metri patrati, cu pardoseli interioare si exterioare din gresie, placaj faianta pe pereti, tavanul si peretii cu zugraveli acrilice, tamplarie interioara din aluminiu si tamplarie exterioara din PVC. Acestea sunt dotate cu obiecte sanitare, dusuri si instalatii electrice. Fiecare nivel este dotat cu grupuri sanitare si cate sase dusuri.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit