Magazin

Trupa Mandinga va concerta la Roma

Publicat: 18 iul. 2012

@ Mandinga a fost invitata sa cante in cadrul spectacolului Miss Romania in Italia, cel mai important eveniment organizat de comunitatea romaneasca din aceasta tara

Trupa Mandinga
va concerta pentru prima data la Roma, pe 21 si 22 iulie, in cel mai mare parc de distractii din oras, Rainbow Magic Land.
Potrivit unui comunicat Cat Music, Mandinga a fost invitata sa cante in cadrul spectacolului Miss Romania in Italia, cel mai important eveniment organizat de comunitatea romaneasca din aceasta tara. In deschidere vor canta Liviu Hodor & Mona.
„Abia asteptam sa-i cunoastem pe romanii din Italia si pe italienii despre care am aflat ca deja au invatat pasii Zaleilah. (…) Avem 12 piese noi pe «Club de Mandinga» si vom canta multe dintre ele in concertele din acest weekend. Suntem nerabdatori sa vedem reactiile la aceste piese si sa cantam la evenimentul care va aduce la un loc cele mai frumoase femei din Italia”, a declarat Elena, solista Mandinga, in comunicatul citat.
Trupa care a reprezentat Romania la Eurovision 2012 va aduce pe scena din Roma hitul „Zaleilah”, dar si piese noi de pe albumul „Club de Mandinga”, lansat oficial in urma cu doar cateva zile.
Pentru a pregati show-urile de la Roma, primele sustinute de Mandinga in Italia, cei sapte membri ai trupei repeta intens pentru cele doua spectacole in aer liber de sambata si duminica.
Mandinga, un mix original de muzicieni romani si cubanezi, este formata din Elena (solista), Alex (trompeta), Chupi (tobe), El Nino (congas), Omar (pian), Zach (saxofon) si Tony (trombon).loading...

Adauga un comentariu