National

Trupele SIAS au încurcat adresele şi au descins la un coleg de-al lor, în locul clanului Duduianu

Publicat: 13 aug. 2020
Trupele SIAS au încurcat adresele şi au descins la un coleg de-al lor, în locul clanului Duduianu
Trupele SIAS au încurcat adresele şi au descins la un coleg de-al lor, în locul clanului Duduianu

Nebunie totală în MAI condus de Marcel Vela. Mascaţii din cadrul Poliţiei Romane, din trupele SIAS au încurcat adresele. În loc să intre peste clanul Duduianu, oamenii legii au descins înarmaţi până în dinţi la adresa unui coleg de-al lor. Situaţia este una dificilă în Ministerul de Interne condus de Marcel Vela după tot mai multe gafe făcute de oamenii legii la nivel naţional.

Trupele SIAS au încurcat adresele şi au descins la un coleg de-al lor, în locul clanului Duduianu

Conform informaţiilor de ultimă oră, trupele SIAS au comis o greşeală inpartonabila atunci când au descins la o adresă greşită. Culmea ca aceştia, în loc să efectueze percheziţii domiciliale la clanul Duduianu, au descins la adresa la care locuia un coleg de breaslă. Colegul lor de la SIAS nu era acasă, dar locuia împreună cu părinţii. Mascaţii SIAS au acţionat în forţă, iar părinţii acestuia au fost speriaţi de moarte pentru că mascaţii erau înarmaţi până în dinţi.

Conform primelor informații pe surse, operațiunea în cadrul căreia mascații au greșit adresa era coordonată nici mai mult nici mai puțin decât de adjunctul Poliției Capitalei, Radu Gavriș, care pare să fie răspunzător pentru gafa de zile mări a mascaților.

Marcel Vela scapă situaţia de sub control în ministerul pe care s-ar presupune că îl conduce

Nepăsarea actualului ministru, Marcel Vela este una imensă. Un val de critici vin din direcţia sindicatelor din cadrul MAI. Plecând de la ideea că în cazul înmormântării liderului clanului Duduianu, Emi Pian, poliţiştii au asistat neputincioşi la întrega nerespectare a măsurilor de protecţie împotriva pandemiei de COVID-19, până la lipsa de protecţie pe care oamenii legii o au în lupta cu clanurile.

Conform informaţiilor de la acea dată, se pare că cei mai importanţi oameni din Poliţia Bucureşti s-au rugat de fratele lui Emi Pian pentru a scoate decedatul mai repede din biserică. Ori, dacă un lider al poliţiei roagă un interlop de aşa ceva, atunci nu mai vorbim de nicio Siguranţă şi Protecţie din partea autorităţilor.

Traian Băsescu: ”În regia lui Marcel Vela, moartea unui interlop a devenit eveniment național”

Traian Băsescu scrie, într-o postare pe Facebook, că Ministerul de Interne nu este o ”instituţie de spectacol”, susţinând că ”elicoptere, poliţie şi jandarmerie călare, sute de mascaţi echipaţi de război au fost puşi să participe inutil la priveghiul interlopului înjunghiat pentru cămătărie”, pentru că ministrul Marcel Vela este ”avid de imagine cu orice preţ”. ”În regia lui Marcel Vela, moartea unui interlop a devenit eveniment naţional. Oare de unde atâta tupeu la un vremelnic ministru?”, spune Băsescu.

”Internele nu sunt instituţie de spectacol! Avid de imagine cu orice preţ, Ministrul de Interne, numitul Marcel Vela, proaspăt adus de la primăria Caransebeş confundă poliţia comunitară cu Poliţia Naţională. Ajuns la Bucureşti Marcel Vela a pus în mişcare resursele Poliţiei Naţionale şi ale Jandarmeriei crezând că asta îl ajută la repararea imaginii şifonate de eşecul pierderii controlului pandemiei de COVID – 19. Elicoptere, poliţie şi jandarmerie călare, sute de mascaţi echipaţi de război au fost puşi să participle inutil la priveghiul interlopului înjunghiat pentru cămătărie. Din păcate, chestorii şi generalii de la Interne n-au avut puterea să-i spună lui Vela că Ministerul de Interne nu este instituţie de spectacol nici pentru interlopi şi nici pentru populaţie”, a scris Traian Băsescu, duminică, într-o postare pe Facebook.
Adauga un comentariu