Frumusete

Trupul de ingrijire a parului folosit de Reea

Publicat: 21 iun. 2014
7
Cantareata Reea, care la mijlocul lunii aprilie a colaborat cu Muneer pentru melodia „O sa-ti para rau“, a acceptat sa acorde un scurt interviu pentru eva.ro in cadrul caruia a vorbit despre trucurile ei de frumusete.
„Nu fac mari sacrificii, insa incerc sa am o alimentatie cat mai echilibrata, bogata in fructe si legume, aceasta fiind cea mai buna si naturala sursa de energie. Imi place sa fac miscare cand am timp liber, nu am vicii precum tutunul, alcoolul sau cafeaua, si incerc sa adopt tot timpul o atitudine pozitiva, stresul fiind principalul factor al deteriorarii corpului si mintii noastre”, spune vedeta.

Ai un par tern? Iata un bun remediu 
 

„Imi clatesc parul cu ceai din frunze de nuc, e un remediu natural foarte bun care previne caderea parului. De asemenea, zeama de lamaie este excelenta pentru a da stralucire parului si a-l face mai puternic. O data pe saptamana, dupa spalare, imi clatesc parul cu apa calduta in care am stors o lamaie. Rezultatul este excelent si nici nu este costisitor. O data la cateva luni imi prepar o masca pentru ten dintr-un galbenus de ou amestecat cu miere si cateva lingurite de lapte. Ingredientele pot varia si le putem combina dupa preferinte”, a mai precizat Reea.

De ce nu este bine sa tineti parul ud intr-un prosop 

Adauga un comentariu