Actualitate

Trupul ei sexy a ajutat-o sa castige bani

Publicat: 08 oct. 2012

Frumoasa prezentatoare a stirilor Pro Tv, Iulia Vantur, este protagonista unei sedinte foto sexy pentru ultimul numar al revistei ProTV Magazin, unde dezvaluie si faptul ca isi castiga existenta singura inca de pe vremea cand avea doar 15 ani.

Iulia Vantur a povestit cum a castigat primii ei bani, cand era inca adolescenta. Inca de pe atunci ii placea sa fie in centrul atentiei, iar trupul ei sexy a fost un atu pentru a putea fi model, scrie Libertatea.

"Primii bani i-am castigat pe la 15 ani, din prezentari de moda. La acea vreme, nu era un job foarte bine platit, insa imi placea sa am banii mei de buzunar. Adoram, de asemenea, senzatia pe care o aveam pe podium si show-urile pentru care strabateam kilometri pe tocuri, repetand coregrafiile". Vedeta marturiseste ca s-a pregatit intens pentru acest job inca de cand era de-o schioapa: "Toate jocurile mele din copilarie aveau iz artistic – organizam spectacole, pe care le si prezentam, cantam, dansam, prezentam moda, eram DJ, interpretam scenete".loading...

Adauga un comentariu