Cancan ultimă oră

Trupul fostului fotbalist Florin Străinu, adus în România pentru a fi înmormântat

Publicat: 02 iun. 2020

Florin Străinu, fostul fotbalist care s-a sinucis în locuința lui din Italia, urmează să fie adus acasă, în România, unde familia sa a făcut pregătirile pentru cea mai dureroasă zi. Cea în care fostul sportiv va fi condus pe ultimul drum. Diana Străinu, sora lui, a dezvăluit când va avea loc înmormântarea și unde își va dormi somnul de veci acesta.

Trupul fără viață al lui Florin Străinu va ajunge în țara noastră peste trei zile, iar sâmbătă, 6 iunie, el va fi înmormântat. Într-un mesaj sfâșietor făcut public, sora fostului fotbalist a mărturisit că acesta va fi îngropat în cimitirul din satul Mărgheni, acolo unde se odihnește și mama lui.

“FLORIN, FLORI, VARUTZĂ, STELISTUL, DEOSEBITUL nostru, va ajunge vineri acasă, în locul lui drag, sat Mărgheni, comuna Brâncoveni, județul Olt, urmând ca sâmbătă, în jurul orei 14:00, să fie dus lângă mami, la biserică. Te vom iubi mereu, floarea noastră cu ochi albaștri!”, a scris Diana Străinu pe pagina de Facebook a fratelui ei.

Sora lui Florin Străinu, dar și alți apropiați sunt îngenuncheați de drama care s-a abătut asupra lor. În urmă cu câteva ore bune, Diana Străinu a așternut pe Internet gânduri cutremurătoare, iar rudele și prietenii i-au trimis mesaje de condoleanțe și au încurajat-o cum au știut mai bine.

“Deja îmi este foarte dor de tine! Niciodată nu am stat atât de mult fără să vorbim! Îmi e dor de: «Ce faci, șefa?», mi-e dor să-mi zici că sunt puternică, acum nu mai sunt… ajută-mă de acolo, de Sus, să pot trece și să ducem împreună toate planurile noastre la bun sfârșit! Vreau să-mi fii alături, ca și până acum! TE VOI IUBI MEREU!!! Îmi ești cel mai mare sprijin! TE IUBESC ENORM DE MULT!

AJUTĂ-MA, TE ROG! Să-mi fii sprijin în continuare, ca și pana acum ! Cui o să-i mai cer sfatul??? Cine o să mă mai ridice când o să cad??? Cu cine o să mai glumesc eu??? Cu cineeee????”, a scris Diana Străinu pe contul său oficial de Facebook.

Adauga un comentariu