National

Trupul romancei decapitate in Franta nu a ajuns nici acum in tara

Publicat: 08 ian. 2014
Desi a trecut mai bine de o luna de zile de la decesul tragic al Emanuelei Mereuta, familia ei nu isi gaseste inca linistea, asta din cauza faptului ca trupul neinsufletit al tinerei ucise intr-o padure de la marginea Parisului nu a ajuns inca acasa. Mama fetei este distrusa si si-a pierdut speranta ca isi va putea inmormanta fiica crestineste.
„Nu mai pot sta nici in picioare. Nimeni nu imi spune nimic. Eu cred ca trupul fetei mele nu mai exista, de tot trag atata de timp”, a spus, printre lacrimi, Anisoara Mereuta. Femeia nu intelege de ce nu primeste nici un raspuns de la autoritati, cum nu intelege nici de ce i s-a spus ca trebuie sa faca un test ADN. Ba mai mult, femeia crede ca cineva si-a batut joc si de familia Gigi Becali, cea care s-a oferit sa plateasca repatrierea Emanuelei.
„Domnul Becali a dat banii si nimeni nu a facut nimic. Probabil cineva a profitat de acei bani. Am vrut sa ii fac fetei o pomenire de 40 de zile si mi-a spus preotul ca nu se poate face fara certificatul de deces. Eu nu am niciun act, nimic care sa ateste ca fata mea e moarta. Nu vreau decat sa o aduc acasa si sa ii pot face toate pomenirile care se cuvin „, sustine ea.
Tatal biologic al Emanuelei va pleca miercuri in Franta pentru a face testul ADN. Acesta a fost contactat de familia Becali pentru a clarifica toate detaliile, costul calatoriei fiind suportat tot de catre Gigi Becali. Cel mai probabil, dupa prelevarea probelor pentru testul ADN, trupul neinsufletit al tinerei va putea fi adus acasa pentru o inmormantare crestineasca.
Emanuela Maria Mereuta a fost ucisa de un francez, iar trupul ei a fost descoperit pe 24 noiembrie, intr-o padure de langa Paris. Ucigasul fusese concediat si a promis ca se va razbuna pe prima persoana care ii va iesi in cale. Din nefericire, aceasta a fost chiar Emanuela, care a fost decapitata. Ea a lasat in urma trei copii, dintre care doi sunt in grija bunicii materne, potrivit romaniatv.net.


loading...

Adauga un comentariu