Actualitate

Trupul tânărului din Vaslui care a murit după rapelul Pfizer a fost luat din Biserică şi dus la IML

Publicat: 24 mart. 2021
4 bărbați transportă cadavrul bărbatului decedat după rapelul Pfizer
Bărbatul decedat în urma rapelului Pfizer este transportat la IML pentru a se stabili cauzele morții

Imagini dureroase în Vaslui unde trupul bărbatului în vârstă de 35 de ani care a murit la 48 de ore după rapelul cu Pfizer a fost luat din Biserică şi dus la IML. Specialiştii vor să vadă dacă există o conexiune între vaccin şi decesul lui Andrei Zaharia.

Andrei avea 35 de ani şi suferea de insuficientă renală fiind dependent de citostatice. Acesta a murit la 48 de ore de la administrarea vaccinului iar familia îndoliată vrea ca adevărul să iasă la iveală.

Trupul bărbatului decedat după rapelul la Pfizer, ridicat din Biserică şi dus la IML

În această zi, trupul lui Andrei Zaharia, bărbatul care a decedat la 48 de ore de la rapelul Pfizer a fost luat de la Biserică şi dus la IML. Oamenii legii au avut ordin şi au acţionat în consecinţă. De altfel, rudele bărbatului speră ca adevărul să iasă la suprafață.

Fratele bărbatului, artistul Romeo Zaharia a ţinut să mulţumească presei pentru interesul acordat cazului şi a explicat că doreşte aflarea adevărului:

”Familia mulţumeşte presei și poliției locale pentru interesul acordat. Nu mai dorim să dăm declarații, ci doar să ne plângem trupul neînsuflețit al lui Andrei în liniște. Și sper ca autopsia va scoate la suprafață adevărul. Doamne ajută!”.

Care a fost cursul evenimentelor premergătoare decesului lui Andrei Zaharia

Conform datelor existente în spaţiul public, date făcute publice de membrii familiei lui Andrei Zaharia, bărbatul a murit la mai puţin de 48 de ore de la rapel. Vineri, Andrei Zaharia s-a ds la o şedinţă de dializă, iar după aceasta, bărbatului i s-a administrat rapelul Pfizer. Vineri seara, starea de sănătate a lui Andrei s-a degradat simţitor, iar în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, membrii familiei au anunţat echipajele medicale pentru că Andrei era inconştient. Prezente la fața locului, cadrele medicale l-au resuscitat pe bărbat şi l-au transportat la spital unde a şi decedat:

“Un echipaj medical a fost solicitat la domiciliul pacientului. A fost resuscitat la faţa locului şi adus în Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului, ulterior fiind declarat decesul”, au declarat, marţi, reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, informează Agerpres.

Doi soţi au murit la câteva ore diferenţă după ce au făcut vaccinul

Un alt caz de moarte suspectă este reprezentat de faptul că doi soți au murit după ce și-au făcut vaccinul. În data de 3 martie 2021 au fost la Câmpina pentru a se vaccina împotriva noului coronavirus. La scurt timp după imunizarea cu vaccinul produs de compania Pfizer, femeia a leșinat chiar la spital. Cadrele medicale au stabilizat-o, iar după o oră și jumătate, a fost trimisă la domiciliu. Din acel moment, starea ei s-a agravat. Aceasta nu a mai putut mânca până pe data 6 martie, când familia a chemat ambulanța.

Femeia a fost transportată la Spitalul Județean din Ploiești, unde a ajuns la secția de Anestezie și Terapie Intensivă. La fel și bărbatul acesteia, a cărei stare de sănătate s-a deteriorat imediat după. Din nefericire, femeia a murit pe data de 18 martie, iar soțul ei, pe 19 martie.

De altfel, potrivit INSP, de la începutul vaccinării în România, au fost înregistrate 5 decese suspecte care, după o verificare, nu au fost atribuite vaccinării.

Comentarii
  • abandonati rahatul asta de stire !! un om muribund care moare din intamplare dupa rapel nu are nici o treaba cu vaccinul !!

  • Dobi, daca-ti cade o caramida in cap de pe vreun acoperis si ulterior ne parasesti, sigur nu e de la lovitura, ci este un eveniment coincident! Retard de favebook!

Adauga un comentariu