National

Trupurile a șase migranţi au fost scoase din apele Dunării. Barca acestora s-a răsturnat în urmă cu câteva zile

Publicat: 27 apr. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Trupurile a șase migranţi au fost scoase din apele Dunării. Barca acestora s-a răsturnat în urmă cu câteva zile

Pompierii din judeţul Mehedinţi au scos din apele Dunării trupurile a șase migranţi care în urmă cu zece zile se aflau într-o barcă, alături de alţi migranţi şi călăuze, iar aceasta s-a răsturnat, accidentul fiind observat atunci de Poliţiştii de Frontieră care au chemat imediat ajutoare.

„Pompierii din cadrul ISU Mehedinți au intervenit, în acest weekend, pentru stingerea a șase incendii, transportul unei persoane supraponderale cu probleme medicale, salvarea unei persoane, victimă a unui accident rutier, salvarea unui animal, precum și pentru scoaterea la mal, din fluviul Dunărea, a două persoane, care au fost date dispărute în data de 17 aprilie, după ce barca în care se aflau s-a răsturnat. (…) Două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin au intervenit, sâmbătă seara și duminică dimineața, pentru scoaterea la mal a două persoane din fluviul Dunărea.

Pompierii au intervenit cu o ambarcațiune, pentru a extrage, cu ajutorul accesoriilor din dotare, trupurile a doi bărbați care fuseseră dați dispăruți, după ce barca în care se aflau s-a răsturnat, în seara de 17 aprilie. În cursul zilei de astăzi, pompierii mehedințeni au intervenit, la solicitarea Poliției de Frontieră, în zona localităților Crivina și Izvoru Frumos, pentru scoaterea la mal a altor trei persoane date dispărute.”, se arată într-un comunicat emis de ISU Mehedinți.

Adauga un comentariu