Stiri

Trusteer lanseaza serviciul online de analiza a riscului si fraudei

Publicat: 14 iul. 2011
Compania de securitate Trusteer a anuntat un serviciu de evaluare a riscului si fraudei destinat institutiilor financiare, pentru a oferi o identificare in timp real a amenintarilor.

Serviciul, denumit Trusteer Situation Room (TSR), are drept scop furnizarea informatiilor cu privire la autorii fraudelor, activitatile lor, institutiile-tinta urmarite, metodele lor de ocolire a diverselor controale de securitate si tehnici privind blocarea atacurilor.

Serviciul se va baza pe informatii colectate privind activitatea malware dintr-o retea la nivel global care cuprinde milioane de dispozitive endpoint si mii de servere malware, declara compania. Serviciul va fi sustinut, de asemenea, de analistii de securitate care vor monitoriza indeaproape activitatile financiare.

Trusteer sustine ca TSR va permite institutiilor financiare sa identifice orice noi amenintari asupra sistemelor si clientilor, asigurand o analiza tehnica a atacurilor si implicatiilor acestora si oferind recomandari cu privire la modalitatea de atenuare a problemelor.

TSR este conceput pentru a genera rapoarte care descriu schimbarea amenintarilor de-a lungul timpului si pentru a monitoriza eficacitatea controalelor de securitate efectuate.

„Datorita ritmului de crestere a criminalitatii cibernetice, pana si cele mai mari organizatii nu dispun de resursele interne necesare pentru a tine pasul cu atacurile continue malware si phishing”, a declarat Yaron Dycian, vice-president of products pentru Trusteer.

TSR, spune acesta, utilizeaza reteaua globala de monitorizare a Trusteer pentru a detecta, analiza si raporta atacurile, pentru a oferi organizatiilor informatiile necesare in vederea protejarii bunurilor acestora si mentinerii sigurantei clientilor.loading...

Adauga un comentariu