Magazin

Tu ai face asa ceva? La 19 ani, medicii i-au spus ca are o singura sansa. Nu a stat pe ganduri si a facut-o

Publicat: 17 oct. 2013

Amy McStein, o britanica de 22 de ani, fusese diagnosticata cu o boala grava, care nu i-ar fi permis sa faca copii.

Cand avea 19 ani, medicii au descoperit ca Amy suferea de endometrioza dupa ce medicii o operasera pentru a-i inlatura un chist ovarian. Specialistii i-au spus ca va trebui sa faca histerectomie, ceea ce ar fi insemnat ca nu mai putea sa devina mama. Ei i-au dat, totusi, o sansa: sa faca un copil cat mai repede.

Amy, care era studenta atunci, a abandonat studiile universitare si s-a dedicat visului ei de a deveni mama.

Dupa trei sarcini pierdute, in 2011, doua dintre ele la 8 saptamani, iar cea de-a treia, la 17 saptamani, Amy a dat viata unei fetite. „Un copil la 19 a fost singura mea sansa de a deveni mama”, a povestit femeia, care a fost trecuta apoi pe medicamente pentru a-i induce menopauza si a o pregati de histerectomie, scrie Daily Mail.

Prietenul ei, Jack, a ramas alaturi de ea si a vrut sa devina tatal viitorului ei copil. In 2011, a ramas insarcinata pentru a patra si ultima oara. In decembrie, au apucat-o durerile facerii. „Travaliul a fost foarte dureros”, a povestit Amy. „Uterul meu nu se putea largi (…)Am avut doua hemoragii in timpul nasterii”, a mai spus ea.

Ava Grace s-a nascut la la 35 de saptamani, iar Amy si-a  petrecut 13 saptamani din timpul sarcinii in spital. A avut doua hemoragii masive in timpul nasterii, dar a reusit sa aduca pe lume un copil frumos.

In plus, fetita ei s-a nascut cu cordonul ombilical legat in jurul gatului si avea o greutate de 1,860 kilograme. Dar s-a dovedit a fi o mica luptatoare, ca si mama ei. În decembrie, Ava implineste 2 ani.

„Sa o concep pe Ava a fost cel mai greu lucru pe care l-am facut in viata mea. Dar ea mi-a luminat viata si acum, sincer vorbind, nici nu-mi pot imagina lumea fara ea”, spune fericita Amy, care are acum 22 de ani. Ea si Jack s-au casatorit in luna aprilie, iar Ava a fost micuta lor domnisoara de onoare.loading...

Adauga un comentariu