Magazin

Tu ce ai face daca ai vedea asa ceva pe strada? – GALERIE FOTO

Publicat: 02 feb. 2012
Incredibilele sculpturi amplasate pe strazile din marile orase de pe glob infatiseaza oameni „prinsi” in anumite situatii. Artistul american, Mark Jenkins, in varsta de 41 de ani, a incercat sa atraga atentia asupra indiferentei oamenilor de pe strada. Si a reusit! El a amplasat sculpturile lui, unele de-a dreptul infricosatoare (oameni injunghiati, decapitati sau care par ca se vor sinucide) pe cele mai aglomerate strazi din marile tari ale lumii. 
El a declarat ca a incercat sa ii faca pe oameni sa reactioneze, sa se uite la telefoanele mobile, macar o secunda  si sa se implice in ajutorarea celor din jur. 
El si-a inceput cariera in Rio de Janeiro, amplsand o figurina intr-un cos de gunoi pentru a atrage atentia copiilor. Vazand ca functioneaza s-a decis sa calatoreasca in toata lumea pentru a-si amplsa operele de arta pentru a atrage atentia asupra indiferentei care ne inconjoara. Pana acum el a ajuns in orase ca Londra, Barcelona, Washington, Bordeaux, Fairfax, Malmö, Royan, Dublin, Puerto del Rosario
Adauga un comentariu