Secretele istoriei

Tu stii poza lui Albert Einstein, cand scoate limba? Nu te asteptai sa ascunda o asa poveste

Publicat: 15 mart. 2018

V-ati intrebat vreodata ce s-a intamplat in momentul in care Albert Einstein as-a pozat cu limba scoasa sau care a fost ideea acesteia? Te-ai intrebat vreodata cand a fost imortalizat momentul?

Poza cu Albert Einstein in timp ce scoate limba a ajuns celebra in intreaga lume. Nu doar ca fotograful a trimis foarte multe copii ale acesteia si le-a si vandut, dar chiar insusi omul de stiinta a cerut acest lucru.

Fotograful Arthur Sasse, in ziua in care Albert Einstein a implinit varsta de 72 de ani, acesta i-a facut o fotografie. Omul de stiinta, fiind obosit si deranjat de acesta, a scos limba, conform allthatsinteresting.com.

Placandu-i extraordinar de mult fotografia, Albert Einstein a dorit sa le faca sub forma unor felicitari, asa ca a cerut sa i se aduca noua copii. In ultimii 60 de ani, chipul lui a aparut peste tot in lume, pe cani, tricouri, felicitari, chiar si servetele si lenjerii de pat.

In anul 2009, poza originala in care Albert Einstein scoate limba a fost vanduta cu 72.300 de dolari.

O scrisoare a lui Albert Einstein, vanduta pentru o suma uriasa. Ce informatii continea

O scrisoare in care Albert Einstein a scris detalii despre una dintre cele mai revolutionare teorii ale sale a fost vanduta in cadrul unei licitatii din Ierusalim pentru mai bine de 100.000 de dolari.

Scrisoarea a fost trimisa in 1928 de catre Albert Einstein din Berlin catre un matematician pentru formalizarea ''Celei de-a treia etape a Teoriei Realtivitatii''. Conform Phys, documentul a fost achizitionat de un cumparator anonim pentru suma de 103.700 de dolari.

Desi suma este uriasa, aceasta nu a reusit sa o intreaca pe cea de 1,59 de milioane de dolari platita pentru scrisoarea in care Einstein discuta despre secretul fericirii.loading...

Adauga un comentariu