Mozaic muzical

Tudor Chirila, amintiri de la inceputul carierei. Gyuri Pascu i-a deschis drumul in muzica

Publicat: 15 feb. 2018
3

Tudor Chirila a facut dezvaluiri despre trecutul sau si al colegilor de trupa, de la inceputul carierei lor in muzica. Cantaretul este, de obicei, destul de rezervat cu privire la viata sa privata, dar un anunt in mediul online l-a determinat sa scape un mic secret.

Tudor Chirila vrea sa dea o mana de ajutor tinerilor artisti si ii invita la o conferinta in care vor afla mai multe despre cariera muzivala, cum sa devina cunoscuti si cum sa fie originali (el nu a avut niciodata o parere prea buna despre artistii care fac cover).

Solistul de la Vama Veche a dat propriul exemplu in acest sens si a vorbit putin despre perioada de inceput a trupei sale si despre cat le-a fost de greu sa devina celebri pentru a avea si castiguri pe masura. Primul artist care i-a remarcat si care le-a produs si primul disc, a fost chiar Ioan Gyuri Pascu:

„Anunt important pentru trupele si artistii solo la debut. Una dintre cele mai importante chei de acces in lumea concertelor e sa te vada cineva. Asa a mers treaba asta intotdeauna. Cand am debutat in muzica ne-am dat peste cap sa ne vada si pe noi cineva, asa ca prima cantare oficiala a fost la un set de 20 de minute in pauza formatiei Dracula la Laptaria lui Enache acum vreo douazeci de ani. Cred ca asa a ajuns sa auda de noi Gyuri Pascu si sa ne produca primul disc. Lucrurile s-au schimbat mult de atunci”, scrie Tudor Chirila pe pagina sa de Facebook.
Adauga un comentariu