Eveniment-Social

Tudor Chirila nu mai canta la Sarbatorile Iasului dupa scandalul de la CSMS

Publicat: 13 oct. 2014
1

Debarcarea lui  Ionut Chirila, antrenorul echipei CSMS Iasi, dupa ce acesta nu avut rezultatele scontate la carma echipei, par sa aiba un efect nefast asupra Sarbatorilor Iasului.

Citeste si Incep concertele de la Sarbatorile Iasului! Astazi, seara romaneasca

Fratele acestuia, artistul Tudor Chirila a anuntat ca nu va concerta la Sarbatorile Iasului. Initial, cei din Palatul Roznovanu il inclusesera pe Tudor Chirila in lista artistilor care vor concerta miercuri seara in fata PalatuluI Culturii, pe care se mai aflau Smiley, Loredana, Marius Moga si Pavel Bartos.

Mai multe detalii maine in cotidianul Buna Ziua Iasi 

Comentarii
  • Uite de asta nici eu nu o sa ma mai uit la „Vocea Romaniei”! Pentru ca Brenciu a facut echipa cu Banica…
    Profesionisti si el si fratele lui. Chirila sau Chiritza?!

  • Ce ochi de om nebun poate să aibă acest individ! V-ați uitat vreodată la ochii lui mai atent? Pare un om turbat! Ochii unui om pot spune foarte multe! Iaca mare pierdere că numai vine acest handi la Iași. Să ne pupe în cour și el și fratele său! Adevărați profesioniști! Nu mai găsești așa ceva! Niște retardați!

  • mare nenorocire ca numai canta tudor chirila ,sa-l ia de manata pe fratesu marele antrenor care distruge echipe pe unde umbla si sa se duca invartindu-se

  • Sigur Chirila a fost anuntat fara sa fie intrebat ! Pacat! Texte cu mesaj, muzica de calitate, supervoce – felicitari !Iesenii ar trebui sa- l intrebe pe nichita daca loredana a fost platita separat pt nunta sau contractul de sarbatorile Iasiului a inclus ” incalzirea „de la nunta ?

Adauga un comentariu