Cancan ultimă oră

Tudor Gheorghe este schimbat total la vârsta de 76 de ani: Cât de tare l-a afectat pandemia!

Publicat: 20 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Maestrul Tudor Gheorghe este schimbat total acum, la vârsta de 76 de ani, fiind foarte afectat foarte tare de pandemia de COVID-19.

Această boală perfidă i-a răpit rapsodului poate ce avea mai de preț: bucuria de a cânta și de a încânta oamenii. Fără spectacole și fără publicul care îl iubește, maestrul Tudor Gheorghe a îmbătrânit mult. Artistul nu nu mai are binecunoscuta lui mustață, în schimb și-a lăsat barbă și cu greu poate fi recunoscut din prima chiar și de cei mai ănfocați fani ai săi.

Și de parcă nu i-ar fi fost suficient de greu, Tudor Gheorghe și-a pierdut în pandemie și sufletul pereche, pe soția sa, Georgeta Luchian Tudor, care era actriță la Teatrul Național „Marin Sorescu“ din Craiova.

Tudor Gheorghe

Tudor Gheorghe, deranjat de modul în care a fost gestionată pandemia

Maestrul Tudor Gheorghe a fost nevoit să treacă prin boală și după o lună și jumătate și-a făcut amândouă dozele de vaccin, declarând că este convins că aceasta este singura soluție pentru a putea scăpa de acest virus. Mai mult, rapsodul consideră că guvernanții nu au știut să managerieze așa cum ar trebui situația, dând dovadă de lipsă de umanitate.

„Această pandemie de COVID-19 pe cei curați i-a făcut mai curați, iar pe cei murdari i-a murdărit și mai tare! Am rămas cu teamă, iar aceasta este încurajată și de autorități și de acei formatori care apar la televizor. Unii spun că vaccinarea face rău și că vaccinarea aduce numai nenorocire. Alții vin și spun că numai așa putem scăpa. Oamenii ce să mai înțeleagă“, a comentat plastic situația vaccinării din România.

Tudor Gheorghe

Tudor Gheorghe: Vârstă, biografie, studii

Maestrul Tudor Gheorghe este considerat uul dintre cei mai mari cântăreți, compozitori și actori români în viață. Tudor Gheorghe a împlinit vârsta de 76 de ani pe la 1 august, fiind născut în 1945, în comuna Podari, județul Dolj.

În tinerețe, Tudor Gheorghe a avut multe probleme deoarece tatăl său a fost legionar și a fost arestat și deținut politic la Aiud.

Tudor Gheorghe a studiat la Liceul „Nicolae Bălcescu” din Craiova, care astăzi poartă denumirea de Colegiul Național Carol I. Pe urmă a intrat la Institutului de Teatru din București, pe care l-a absolvit în 1966.

Imediat după ce a terminat facultatea, Tudor Gheorghe s-a angajat la Teatrul Național din Craiova, unde a debutat cu rolul paznicului tânăr din „Cocoșul negru”, de Victor Eftimiu. Au urmat mai multe roluri de comedie pe scena teatrului craiovean, pentru ca în 1969 să susțină primul său recital,„Menestrel la curțile dorului”.

A urmat cursurile Institutului de folclor din București și a susținut pe urmă al doilea recital – „Șapte balade”.

Tudor Gheorghe

Până în 1996, când a fost interzis la ordinul Elenei Ceaușescu, Tudor Gheorghe a realizat 22 spectacole de muzică și poezie.

La 3 ani după Revoluție, Tudor Gheorghe a susținut spectacolul „Cîntece cu gura închisă”. Din 1999 a început seria de spectacole „Anotimpurile poeziei românești”, în colaborare cu dirijorul Marius Leonard Hristescu.

În 2006, între 29 mai și 4 iunie, Tudor Gheorghe a susținut la Sala Palatului o serie maraton de concerte, intitulată Săptămâna risipitorului de frumuseți. Seria a fost compusă din 7 concerte:

Până în prezent, Tudor Gheorghe a continuat să susțină recitaluri în țară și străinătate, și interpretând roluri pe scena Naționalului craiovean.

Tudor Gheorghe

Adauga un comentariu