Mozaic muzical

Tudor Gheorghe s-a urcat intr-un taxi cu sotia. Nu i-a venit sa creada cand a vazut cine e taximetristul: „E o gluma?”

Publicat: 16 apr. 2019
3

Tudor Gheorghe se pregateste de un nou concert, pe 20 mai, la Sala Palatului. Artistul in varsta de 73 de ani e gata pentru spectacolul "Femeia", alaturi de corul si orchestra Concertino. Un alt Tudor Gheorghe, cu 22 de ani mai tanar, e in cursa pe taxi! O coincidenta de nume care-l face sa vorbeasca de artist cu fiecare client pe care-l ia din strada sau la comanda.

„Asa ma cheama! Eu sunt Tudor Gheorghe! Nu e nicio gluma. Fac taximetrie din ’90, atunci cand aveam doua masini. Faceam bani frumosi. Mi-am luat casa din taximetrie, mi-am luat multe lucruri. Lucram la fabrica de televizoare din Pipera. Incepeam programul de la 6 dimineata. Aveam pe mana televizoare ca Nei, Telecolor, Cromatic, Diamant. Dupa opt ore ma suiam in masina si faceam o gramada de bani pe taxi. Aveam 21 de ani, sambata si duminica era show mare de tot pe litoral, la munte. Ne distram, faceam chefuri mari!”, spune Tudor Gheorghe, taximetristul, potrivit Libertatea.

In urma cu patru ani surpriza! L-a luat pe celebrul artist de acasa. „Eram in taxi, pac comanda! 3 minute la «Tudor Gheorghe». Undeva pe Tineretului. Cand s-a suit in masina, nu-i venea sa creada. L-am dus pe tizul meu acum vreo trei, patru ani. Era cu sotia si mergeau la un concert la Sala Palatului. A crezut ca fac misto de el cand i-am zis cum ma cheama. I-am aratat legitimatia, ecusonul din geam. Credea ca glumesc! Si lumea ma intreaba, mai glumeste, dar nu sunt ruda cu el”, povesteste soferul.
Adauga un comentariu