Eveniment

Tudor Gheorghe va concerta la Iasi

Publicat: 08 oct. 2012

2012 a fost declarat “Anul Caragiale”. S-au implinit 100 de ani de la moartea sa si 160 de ani de la nastere. Spiritul zeflemitor caragialian a ramas nealterat de-a lungul timpului, caci lumea de impostori, de escroci, de imorali si de naivi imaginta de scriitor la momentul respectiv se transpune perfect in contextul perioadei actuale.

Și cine sa-i ofere o manifestare de respect mai originala lui Nenea Iancu si sa reinvie magistral creatiile acestuia decat Tudor Gheorghe, singurul artist care a profitat de fiecare oportunitate pentru a pune in valoare elementele esentiale ale culturii romanesti.

Maestrul va fi acompaniat de orchestra “Iunion”, formula pe care “s-a chinuit foarte tare sa o afle”, iar orchestratia va fi asigurata ca de obicei de Marius Hristescu.

Turneul a inceput de luni, 1 octombrie, la Ploiesti, orasul lui Nenea Iancu fiind primul dintr-o lista de peste 30 de localitati.  Tudor Gheorghe va concerta pana pe 1 decembrie.

Artistul va concerta in Iasi la Casa de Cultura a Studentilor pe 15 octombrie 2012 in cadrul aceluiasi turneu national " Nu se poate cu de toate"
 

 

Biletele costa intre 50 si 70 de lei.

 loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit