Actualitate

Tudorel Toader a facut marele anunt: ” Incep audierile pentru functia de sef DNA”’

Publicat: 26 iul. 2018
1

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat joi dimineata ca incepand cu ora 9:00 ii asteapta la interviu pe cei patru candidati pentru functia de procuror-sef al DNA, subliniind inca o data faptul ca e posibil ca niciunul sa nu fie desemnat in functie.

Nu scapam de Laura Codruta Kovesi! Ei sunt procurorii care vor sa ajunga sefi la DNA!

„Potrivit celor pe care vi le-am spus de foarte multe ori, deci la orele 9 incepem interviul, i-am invitat sa se prezinte intr-o anumita ordine, neputand fi alta decat alfabetica. Noi am studiat programele manageriale, dosarul, ii asteptam la ora 9:00. Este posibil ca unul dintre candidati sa fie desemnat pentru procuror-sef, dupa cum este posibil ca niciunul sa nu fie. Speculatia e a duneavoastra, eu am redat cele doua variante posibile. (…) Daca v-as fi spus ca sigur nominalizez unul era o antepronuntare, eu v-am redat variantele posibile”, a declarat ministrul Tudorel Toader, conform Mediafax.

Cei patru candidati pentru functia de procuror-sef al DNA vor sustine, joi, interviurile cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Procurorii Florentina Mirica, Cristian Lazar, Marius Iacob si Elena Grecu sunt cei care s-au inscris in aceasta cursa.

Adauga un comentariu