Actualitate

Tudorel Toader, despre mandatul sau de la Ministerul Justitie: ”Receptia unui numar de 241 de autoturisme pentru instantele de judecata”

Publicat: 19 mai 2019
1

Tudorel Toader, a transmis astazi, pe pagina sa de Facebook un mesaj referitor la procedura de achizitie publica initiata la inceputul acestui an. Astfel, Tudorel Toader precizeaza faptul ca instantele de judecata si Ministerul Justitiei au primit 241 de masini, procedura fiind demarata in mandatul sau.

Ce spune Tudorel Toader despre OUG -urile pe Coduri

Receptia unui numar de 241 de autoturisme pentru instantele de judecata si MJ ! La inceputul acestui an, Ministerul Justitiei a initiat procedura de achizitie publica a unui numar de 241 de autoturisme, necesare pentru dotarea fiecarei instante de judecata, precum si a aparatului propriu (233 autoturisme pentru instante si 8 pentru aparatul propriu din MJ). Parcul auto al instantelor judecatoresti si al Ministerului Justitiei are un grad avansat de uzura. La momentul demararii procedurii, a fost luat in considerare faptul ca din totalul de 373 de autoturisme, 260 au o vechime de cel putin 10 ani. Unele dintre autoturismele instantelor de judecata sunt din anul 2000, altele sunt in stare de nefunctionare, in timp ce unele instante nu au nici un autoturism. Intretinerea acestora necesita costuri ridicate si este necesara inlocuirea cu unele noi. Primele 60 de autoturisme au fost livrate vineri, urmand ca in decurs de o saptamana sa fie distribuite toate cele 241 de autoturisme”, a scris Tudorel Toader.

Adauga un comentariu