Actualitate

Tudorel Toader: ”Va raspund cu placere, dar toata ziua, toata ziua…Puneti si voi alte teme in discutie!”

Publicat: 22 nov. 2018
1

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a facut scurte declaratii joi, la sediul institutiei, cu privire la decizia lui Iohannis de a refuza propunerea Adinei Florea la sefia DNA.

„Dumneavoastra ati devenit deja cunoscatori in materie. Sunt convins ca stiti, il intrebati pe dansul. Eu am primit dosarele, ieri dupa amiaza, astazi le voi examina si voi proceda ca atare. Daca spuneam adineauri ca am primit dosarele ieri dupa amiaza si ca le citesc acum, de unde pot sa va raspund? Eu va raspund fata de ceea ce a motivat presedintele. (…) Apreciez abilitatea de a pune aceleasi intrebari cu alte cuvinte. Spuneam adineauri sa citesc dosarele, sa vad despre ce-i vorba, dupa aia voi vedea cum voi proceda”, a spus Tudorel Toader.

Intrebat daca va tine cont de recomandarile Comisiei Europene, Tudorel Toader a spus: „De cate ori am raspuns la intrebarea asta? Ramane valabil ceea ce am spus. Va raspund cu placere, dar toata ziua, toata ziua…Puneti si voi alte teme in discutie! Gata, la revedere!” Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat miercuri ca presedintele Klaus Iohannis, care a respins-o pe Adina Florea, propusa la sefia DNA, a reclamat lipsa dovezii de la Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) privind relatia cu fosta Securitate. Toader a reclamat existenta unui dublu standard din partea lui Iohannis, spunand ca acesta nu a cerut acest aviz in cazul numirii noului sef DIICOT, Felix Banila.

Comentarii
  • Daca ai fi judecator cinstit cati ani de puscarie i-ai dat inculpatului Tudorel Toader pentru infractiunile comise in slujba infractorului dragnea si a organizatiei mafiote psd?

  • Profesorul Toader este cel mai bun ministru al Justitiei de cand ma stiu. Competenta sa profesionala este la nivelul excelent. Actioneaza metodic si implacabil. Nu ai ce sa-i reprosezi.

Adauga un comentariu