Stiri si curiozitati

Tuncay, despre divortul de Andreea Marin, la doi ani de la despartire: „E din ce in ce mai greu…”

Publicat: 15 ian. 2019

Tuncay Ozturk, fostul sot al Andreei Marin, a facut declaratii recent despre divortul de Zana surprizelor. Barbatul este de origine turca, este medic si, din pacate, dupa Andreea Marin acesta pare ca nu si-a mai gasit dragostea.

Deseori a evitat raspunsurile, fiind intrebat despre o noua relatie. „Am avut o relatie foarte buna cu Andreea pana acum. Mi-am dorit intotdeauna sa nu mediatizez aceasta relatie. Din acest motiv, nu am vorbit despre ea nicaieri.

Am luat masuri serioase in ceea ce priveste intimitatea noastra. Suntem amandoi persoane mature. Si in fiecare etapa ne gandim nu numai la noi, ci, de asemenea, la familiile noastre.Pentru inceput, am prezentat-o pe Andreea in calitate de logodnica. Si acum este o onoare pentru mine sa impartasesc cu voi toti casatoria noastra. Voi fi intotdeauna mandru sa am langa mine o astfel de femeie minunata ca sotie”, a declarat Tuncay in perioada divortului de Zana surprizelor.

Tuncay, despre divortul de Zana: „Am tot incercat sa evit”

Fostul sot al Andreei Marin, Tuncay Ozturk, a facut recent declaratii despre relatia cu Andreea Marin, dar si despre divortul mult discutat al celor doi. „Am tot incercat sa evit intrebarea asta. Sigur ca am mai iesit la intalniri, dar incepe sa fie din ce in ce mai greu. Nu neaparat mai greu, dar e mai complicat sa ai incredere in cineva. Pe termen lung, nu ma gandesc sa ma intorc in Turcia. Sunt fericit aici.

Vreau sa raman aici sa-mi dezvolt afacerea si chiar sa-mi intemeiez o familie aici, adica sa ma stabilesc in Romania. Au aparut multe surse, dar noi nu stiam cine sunt acele surse. Putea fi oricine, chiar si unul care s-a nimerit in acelasi loc cu noi. Ne uitam la televizor si vedeam cum spun ca ei stiu sigur ca noi suntem impreuna. Ce e sigur? Si cine sunteti voi ca sa spuneti asta?”, a declarat Tuncay, potrivit spynews.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit