Stiri si curiozitati

Tunsoare bros: Una dinte cele cinci tendințe a sezonului

Publicat: 16 mart. 2022
Tunsoare bros Una dinte cele cinci tendințe a sezonului
Datorită tunsorii, părul tău va căpăta un volum nou

O tunsoare bros este un look extrem de îndrăzneț și grațios. Această tunsoarea reprezintă o adevărată salvare pentru acele femei care au părul rar și subțire. Bros este o tunsoare universală care ajută nu doar să ofere părului un nou aspect plin de viață, ci și să contribuie la crearea unui aspect atractiv și elegant.

La fel ca și părul tuns drept, acest model de tunsoare este extrem de potrivit pentru femeiele trecute de 50 de ani. Cu siguranță, la vârsta dată multe femei preferă tunsoarea în V, însă, în noul sezon, look-ul bros capătă tot mai multă popularitate. Mai mult de atât, bros este un look potrivit pentru părul mediu, fiind o alegere excelentă pentru femeile cu față rotundă și trecute de 50 de ani. O tunsoare de acest tip este efectuată pe părul scurt și mediu folosind o tehnică de tip cascadă. Bros este o tunsoare cu mai multe straturi, ale cărei vârfuri pot fi împrăștiate aleatoriu în diferite direcții. Însă, spre deosebire de tunsoarea tip cascadă, bros este un o tunsoare scurtă.

femeie tunsa bros
Pentru a realiza corect o astfel de tunsoare pentru părul mediu, maestrul prelucrează toate zonele părului, realizându-vă practic un bob foarte scurt

Tunsoare bros: Secretele realizării acestui look

O astfel de tunsoare este destul de dificil de realizat, spre deosebire de o cascadă. Prin urmare, întotdeauna înainte de a vizita un coafor, asigură-te că maestrul știe exact ce face. O tunsoare bros este o tunsoare foarte individuală care se potrivește diferitelor tipuri de păr. Poate fi realizată pe părul fragil și slăbit, precum și pe părul gros și greu. De asemenea, această coafură este ideală dacă ai părul creț.

Datorită tunsorii, părul tău va căpăta un volum nou. La urma urmei, o structură multistrat ajută la crearea unui astfel de efect. Ceea ce este important pentru acele fete care nu au volumul lor natural. De asemenea, acest model de tunsoare te poate întineri, scăzându-ți câțiva ani în plus.

femeie tunsa bros
Lungimea maximă pentru o tunsoare de așa tip este părul de lungime medie

Lungimea maximă pentru o tunsoare de așa tip este părul de lungime medie. Însă, la final, vei obține o tunsoare scurtă. De asemenea, coafura se poate realiza doar dacă ai lungimea de păr sub media lungă potrivită. Ne referim la păr care ajunge la umeri sau puțin mai sus. O lungime mai lungă de atât nu este recomandată pentru realizarea unei astfel de tunsori.

Farmecul acestei tunsori: Prin ce te evidențiezi dacă alegi acest look

Pentru a realiza corect o astfel de tunsoare pentru părul mediu, maestrul prelucrează toate zonele părului, realizându-vă practic un bob. Tunsoarea dată este perfectă pentru multe fete cu fețe atât subțiri, cât și mai pline. Important aici este să te sfătuiești cu maestrul tău ce fel de breton ar fi cel mai bine să alegi.

Farmecul tunsorii constă în aspectul misterios și doza de atractivitatea feminină oferită imaginii. Cu siguranță, acest tip de look are un farmec aparte. În acest sezon, s-a remarcat faptul că fetele tind să scape de părul lung, preferând tunsori scurte confortabile. Bros este un look care poate afișa o dragoste de libertate, subliniind individualitatea. Textura sa stratificată și stilul ușor haotic face minuni. De asemenea, pe această tunsoare extrem de bine se aranjează buclele. Însă, dacă preferi coafurile în coadă, trebuie să fii gată să renunți la ele. Coafura bros nu-ți va permite să o realizezi.

femeie tunsa bros
O astfel de tunsoare este destul de dificil de realizat, spre deosebire de o cascadă

O tunsoare bros este una dintre cele cinci cele mai la modă tunsori în noul sezon. Stiliștii recomandă tuturor această coafură, pentru capacitatea ei de a modela orice oval al feței. Acest fapt este asigurat de un contur texturat voluminos al look-ului. Datorită metodei în cascadă de coafare a șuvițelor folosind o tehnică pe mai multe niveluri, poți crea volumul necesar, atât pe părul moale, cât și pe părul subțire. Tunsoarea este potrivită și pentru a calma părul des și neascultător.

femeie tunsa bros
La fel ca și părul tuns drept, acest model de tunsoare este extrem de potrivit pentru femeiele trecute de 50 de aniAdauga un comentariu