Stiri si curiozitati

Tunsori copii băieți 14 ani. Cum să pui accent pe individualitatea fiului tău fără a exagera

Publicat: 08 iun. 2022
Tunsori copii băieți 14 ani. Cum să pui accent pe individualitatea fiului tău fără a exagera
Părinții au nevoie de puțină răbdare șă își îndrepte copilul care se maturizează pe calea cea bună

Adolescenții sunt un popor deosebit cu propriile preferințe în ceea ce ține alegerea unei tunsori pentru copii băieți de 14 ani. Abordarea acestora trebuie făcută cu atenție și treptat. Deși vârsta de tranziție nu afectează fiecare copil. După vârsta de 13 ani, copiii încep să dezvolte simțul gustului, își găsesc propriile preferințe în ceea ce privește îmbrăcămintea și aspectul.

Cu siguranță este mult mai ușor cu fetele, ele imită vedetele autohtone și de la Hollywood, încercând să abordeze coafuri pentru diverse ocazii precum botezul. De cele mai multe ori, acestea preferă buclele. Dar băieții sunt rebeli. Ei nu vor să fie ca oricine. Coafurile pentru băieți de 14 ani sunt o adevărată știință. Băieții vor să iasă în evidență din mulțime, să-și arate individualitatea.

baiat pe un scaun la salon cu o noua tunsoare
Părul de lungime medie este acum o opțiune relevantă pentru tunsori la copii băieți de 14 ani

Tunsori copii băieți 14 ani. Cum să-ți convingi fiul să aleagă un look potrivit

14 ani este o vârstă periculoasă. Tânărul simte și înțelege că este o persoană. Se crede special, nu ca toți ceilalți. Băieții încep să-și exprime potențialul prin aparență. Îmbracă haine ridicole, iau accesorii și experimentează cu părul, uneori chiar cu sprâncenele.

Părinții au nevoie de puțină răbdare să își îndrepte copilul care se maturizează pe calea cea bună. Parcurgeți împreună catalogul, luați în considerare cu atenție coafuri pentru băieți de 14 ani. Împreună cu maestrul, puteți visa și combinați mai multe tunsori într-una singură. Lăsați copilul să-și arate creativitatea, să se declare ca un adolescent stilat. În același timp, atunci când alegeți, luați în considerare câteva puncte.

În primul rând, aranjarea tunsorii ar trebui să fie ușoară. Asigurați-vă că băiatului dumneavoastră nu-i cade fire peste ochi. Acest lucru nu numai că poate interfera cu procesul educațional, ci și poate dăuna sănătății. Merită să luați în considerare ovalul feței, structura părului și stilul de îmbrăcăminte.

baiat pe un scaun la salon cu o noua tunsoare
Cele mai populare coafuri pentru băieții în vârstă de 14 ani includ boxul, care este bine cunoscut fiecăruia dintre noi

De ce este bine să asculți părerea copilului tău? Cum să ajungeți la un compromis

Încercați să nu vă impuneți părerea atunci când alegeți coafuri pentru băieți adolescenți. Această regulă este valabilă și în cazul fetelor, dacă fetița dumneavoastră nu se simte bine cu părul lung și preferă bobul asimetric, este mai bine să-i ascultați părerea. Tipurile și regulile de tunsoare sunt determinate de maestru. Sarcina ta în această chestiune este să găsești un compromis cu copilul și coaforul.

Mulți tineri preferă coafuri discrete, tunsori simple care nu necesită o coafare complexă. Dar există și astfel de tineri reprezentanți ai sexului puternic cărora le place să experimenteze cu părul și să-i încânte pe alții și să-i surprindă. Chiar și cea mai simplă tunsoare poate fi completată cu detalii neobișnuite. Tâmple rase, un ornament pe spatele capului, șuvițe strălucitoare sau o mini-coadă, toate acestea înseamnă coafuri cool pentru băieți.

Există o categorie de adolescenți care poartă părul lung. Iar ultima tendință a sezonului a fost coada Spikelet. Aceasta este o opțiune foarte convenabilă pentru a studia, a face sport sau a picta. Părul este îngrijit, nimic nu constrânge mișcările și nu cade în ochi. Dar nu orice tip va îndrăzni să iasă din casă cu o astfel de coafură. La urma urmei, există un stereotip că pigtails sunt mai mult pentru fete.

baiat pe un scaun la salon cu o noua tunsoare
Mulți tineri preferă coafuri discrete, tunsori simple care nu necesită o coafare complexă

Care este cea mai în trend coafură pentru băieți? Sfaturile specialiștilor

Cele mai populare coafuri pentru băieții în vârstă de 14 ani includ boxul, care este bine cunoscut fiecăruia dintre noi. Acest nume este cunoscut chiar și de bunici și străbunici. Dar tunsoarea s-a îmbunătățit de-a lungul anilor. Acum este foarte populară. Sportivii preferă în special această opțiune. La urma urmei, părul lung interferează și distrage atenția la antrenament. Și șuvițele tăiate scurt și așezate cu mijloace speciale arată foarte atractiv.

Există astfel de tipuri de tunsori de box precum „canadian” și semi-box și bob. Toate aceste coafuri cool pentru băieți de 14 ani sunt oarecum asemănătoare între ele. Dar dacă adăugați individualitate fiecărei imagini, puteți veni cu propriul nume. De asemenea, această tunsoare poate fi purtată împreună cu sprânceana tăiată.

Părul de lungime medie este acum o opțiune relevantă pentru tunsori la copii băieți de 14 ani. Pătratul obișnuit oferă posibilități nesfârșite și o mulțime de opțiuni de styling. Dar ar trebui să-ți speli părul în mod regulat pentru a-ți păstra părul îngrijit. Șuvițele lungi de cincisprezece până la douăzeci de centimetri sunt considerate a fi o lungime medie. Din acestea, puteți construi coafuri cool pentru băieți de 14 ani. Moda nu stă pe loc, iar bărbații vizitează acum saloanele de înfrumusețare la fel de regulat ca și fetele.

baiat pe un scaun la salon cu o noua tunsoare
În primul rând, aranjarea tunsorii ar trebui să fie ușoarăAdauga un comentariu