Stiri si curiozitati

Tunsori în scări păr mediu. Cum să-ți maschezi imperfecțiunilor

Publicat: 30 iun. 2022
Tunsori în scări păr mediu. Cum să-ți maschezi imperfecțiunilor
Din moment ce optezi pentru o tunsoare în scări trebuie să atragi atenție la ce coafuri preferă acest look

Tunsorile în scări pentru păr mediu rămân în clasamentul celor mai populare coafuri timp de multe decenii la rând. Această tunsoare se poate face pe orice lungime de păr. Tunsorile în scări este adesea confundată cu coafura cascadă. Însă acestea sunt tunsori complet diferite. Scările scurte presupun diferențe netede, imperceptibile de lungime de-a lungul conturului tunsorii. Și cascada, dimpotrivă, subliniază în mod deliberat diferența de lungime a șuvițelor.

Tunsoarea în scări pe părul de lungime medie are câteva trăsături distinctive. În primul rând universalitate, această coafură ajută la evidențierea meritelor și la mascarea imperfecțiunilor, fiind potrivită pentru orice vârstă și orice formă a feței. Modernitatea reprezintă de asemenea o trăsătură distinctă a tunsorii. În ciuda faptului că tunsoarea a devenit la modă încă din anii 60, aceasta nu își pierde relevanța până în prezent. De asemenea, coafura este extrem de comodă. O tunsoare în scări executată corespunzător este ușor de aranjat acasă. Mai mult decât atât, coafura oferă părului volum. Astfel, atunci când efectuezi o tunsoare, maestrul poate regla volumul viitoarei coafuri, făcându-l optim în final. Tunsoarea în scări se potrivește bine și cu părul creț. Pe părul drept va fi mai dificil de aranjat, va dura mult mai mult timp pentru a obține volumul dorit.

femeie cu parul de lungime medie tunsa in scari
Mulți oameni preferă să însoțească tunsoarea în scări cu breton

Tunsori în scări păr mediu. Cum arată coafura asociat cu breton

Din moment ce optezi pentru o tunsoare în scări trebuie să atragi atenție la ce coafuri preferă acest look. Tunsoarea în scări, în special pentru părul mediu este ușor neglijentă, cu valuri și textură spectaculoasă, la fel precum este și tunsoarea bob asimetric.

După cum puteți vedea, forma capului nu contează aici, tunsoarea este suficient de voluminoasă pentru a masca eventualele imperfecțiuni. Datorită distribuției adecvate a volumului, tunsoarea se poate concentra asupra ochilor sau a pomeților, îngustând ușor ovalul feței, sau, dimpotrivă, deschideți fața dacă este necesar. Variabilitatea este principalul avantaj al tunsorii în scări.

femeie cu parul de lungime medie tunsa in scari
După cum puteți vedea, forma capului nu contează aici, tunsoarea este suficient de voluminoasă pentru a masca eventualele imperfecțiuni

Mulți oameni preferă să însoțească tunsoarea în scări cu breton, deoarece este imposibil să te oprești la jumătate și să nu mai creezi aceste șuvițe ușoare care încadrează ovalul feței. Dar chiar și fără breton, tunsoarea arată grozav. Să vedem care sunt opțiunile. Observăm imediat că o tunsoare care adaugă volum părului mediu cu breton este un pic un mit.

Tunsoarea în scări cu breton lung arată incredibil de elegant. Coafura fiind potrivită pentru cei cu frunte înaltă și aspect seducător. Desigur, în favoritele anului breton-orb. Este elegantă la Hollywood și pare să-și estompeze trăsăturile feței.

Cum să-ți aranjezi părul pentru a obține volum. Sfaturile specialiștilor

Tunsoarea în scări pentru păr mediu cu breton se potrivește fără probleme cu periajul. Cu toate acestea, vă puteți concentra doar pe șuvițele feței și puteți economisi timp. Aplicați crema protectoare termică pe care o folosiți de obicei pe bretonul umed și înfășurați într-o perie rotundă, departe de față. Uscați cu un uscător de păr și așteptați câteva minute fără a elibera pieptene. Apoi slăbiți bretonul și aranjeazăl cu degetele.

colaj femeie cu parul de lungime medie tunsa in scari
În ciuda faptului că tunsoarea a devenit la modă încă din anii 60, aceasta nu își pierde relevanța până în prezent

Tunsoarea în scări poate arăta organic cu orice tip de față, dar cel mai adesea este preferată de fetele cu fețe ovale și alungite. Acest lucru este de înțeles, deoarece tunsoarea în cascadă vă permite să faceți vizual fața puțin mai lată decât este în realitate. Aici este mai bine să alegeți o versiune alungită a cascadei pentru a întinde vizual proporțiile pe verticală.

Coafura în scări va potrivi perfect cu orice altă tunsoare. Volumul minim la nivelul maxilarului inferior și șuvițele subțiri care încadrează fața vor ajuta la înmuierea unghiurilor ascuțite și la completarea aspectului.

Volumul distribuit cu competență oferită de tunsori în scări pe păr mediu va ajuta la echilibrarea proporțiilor feței și la catifelarea liniilor dure. Treptele oferite de coafură sunt ideale pentru părul fin la fel precum este și tunsoarea în V, ca diferențe în lungime vă permit să faceți coafura mult mai voluminoasă. O condiție foarte importantă este faptul că treptele trebuie să fie ondulate măcar puțin. Părul subțire, rar și, în același timp, drept, cu o tunsoarea în scări va trebui să fie coafat mai des decât alte coafuri.

colaj femeie cu parul de lungime medie tunsa in scari
Tunsoarea în scări pe părul de lungime medie are câteva trăsături distinctiveAdauga un comentariu