Actualitate

TUPEU! Constantin Vandam numara mii de euro „pentru tradatori”. Acum sta la racoare pentru furt – FOTO, VIDEO

Publicat: 28 mai 2015

Viata grea de interlop pentru Constantin Vandam, retinut pentru 24 de ore, in urma perchezitiilor efectuate ieri la vila senatorului iesean Ionel Agrigoroaei. Este acuzat, printre altele, de distrugere si furt. Viata parea frumoasa in urma cu putin timp, cand apropiatul interlopilor din clanul Tanase a fost filmat cand arunca efectiv cu bani in dreapta si-n stanga. Suma de aproximativ 7.000 de euro da ameteli iesenilor simpli, care abia se descurca de la o luna la alta cu salariile de mizerie pe care le primesc, insa pentru Vandam acesti bani se numara in fata camerelor, pentru a face parada.

Vezi si Vandam, apropiatul interlopilor ieseni Tanase, retinut pentru furt si distrugere – UPDATE

Comentarii
 • Niste ciori care au impanzit Iasul, au plecat de la Braila, si au venit in Iasi, „mari smecheri”.

  Scot bani din prostitutie, din droguri, evaziune fiscala etc si se plimba in libertate flututrand euro mirosind a transpiratie si putoare, nespalati.

  Ar trebui alungati, toate ciorile astea…dar ce sa vezi, ca sistemul ii accepta.

  Romanii s-au dat cu tiganii pentru bani, multi romani au ajuns sclavi pt familia asta „Tanase” si se cred smecheri, cand defapt ei sunt niste sclavi pe care tiganii ii platesc.

  Asa ca besinosilor, avis romanilor care s-au dat cu astia, sunteti niste ******, ordinari, care va vindeti si sora pentru tigani si pt bani.

  • Nu ai ce le face, poti doar sa te oftici si sa injuri pe internet. Alocatia tocmai s-a dublat, asta inseamna ca si ei se vor inmulti mai repede, peste 30 de ani isi vor dubla numarul, vor fi precis 7-8 milioane de ciori si vei vedea statuia lui salam la intrare in Copou. Cam asa stau lucrurile, tu injuri pe internet, ei se inmultesc ca iepurii si vor domina in viitorul apropiat, timpul decurge in favoarea lor. Iti urez spor la injurat si lor le urez spor la inmultit.

 • Asta ar trebui sa fie eutanasiat!
  + prietenii lui in masina. La parnae cu ciiorile astea sau trimisi la Braila de unde au si venit.

 • Executorii care sunt complici cu interlopii, la puscarie. Cum sa vinzi o vila in centrul orasului , cu doar 37000 euro?

Adauga un comentariu