National

Tupeu de milionar roman: Si-a parcat bolidul in statia de autobuz – FOTO

Publicat: 07 dec. 2012

Afaceristul Petre Marinescu, 47 de ani, statea impreuna cu un amic la o terasa din zona de fite a cartierului Dorobanti. Mai exact pe strada Radu Beller. Peste drum, bolidul sau, un Ferrari rosu trona „imparateste” fix… in statia de autobuz! Masina lui Marinescu era „flancata” de inca un Ferrari, argintiu, parcat in fata si de o limuzina Mercedes „trasa” in spate! Calatorii RATB nu puteau decat sa admire cele trei bijuterii pe patru roti, ca la showroom, potrivit wowbiz.ro!

Imediat, in zona si-a facut aparitia o politista comunitara, inarmata cu chitantierul pentru amenzi si cu un aparat foto pentru a imortaliza neregula. Soferul Ferrari-ului argintiu a aparut din senin, sarind la volan, dupa ce s-a contrat un pic cu politista care abia ce apucase sa isi deschida aparatul foto.

De pe celalalt trotuar, de la masa terasei unde comandase un espresso si savura o tigara, Marinescu abia a apucat sa inteleaga ce se petrecea pentru ca un autobuz care a tras in statie, de fapt a oprit pe mijlocul drumului, i-a mascat masina. Oamenii care coborau, se izbeau practic de bolidul rosu, injurand cu o creativitate greu de reprodus.

„Masina asta e cat un apartament”, a punctat un pusti care venea de la scoala si nu a apucat sa se mai suie in autobuz din cauza Ferrari-ului. „Da? Lasa sa vezi ce amenda ii dau”, a replicat politista de la Comunitara in timp ce privea spre chitantier. Nici nu a apucat sa isi ridice ochii din hartii, ca la volanul bolidului deja se suise proprietarul, care venise tiptil prin fata autobului si s-a furisat in masina. I-a atras atentia femeii in uniforma spunand pe un ton grav „Imi cer scuze doamna! Plec imediat”.

De la terasa aflata peste drum, Marinescu a bagat de seama ca o politista de la Comunitara ia la rand Ferrari-urile parcate in statia de autobuz”Va rog, nu e frumos!”, a mai apucat ea sa spuna, asteptandu-se probabil ca si Marinescu sa apese pedala de acceleratie precum celalalt sofer de Ferrari. Nu s-a intamplat la fel, intrucat afaceristul i-a multumit frumos pentru ca l-a scutit de amenda si s-a pierdut pe o straduta laturalnica din cartierul Dorobanti.loading...

Comentarii
  • Şi aşa aflăm din nou cât de ineficace este poliţia comunitară română şi cum sunt respectate legile din România…Hmm! Dacă ar fi fost alte modele sau „rable „erau ridicate sau blocate imediat…

Adauga un comentariu