National

Tupeu de POLITICIAN! Un fost mebru PNL, cautat international, rade de politisti – FOTO

Publicat: 16 oct. 2016
Un fost liberal care e urmarit international, rade de oamenii legii. Interlopul se lauda pe facebook cu luxul in care traieste in Dubai, desi ar trebui sa fie in spatele gratiilor. Politistii spun ca au reusit localizarea sa, dar sustin ca demersurile pentru aducerea sa in tara sunt complexe, neexistand un acord de extradare cu Emiratele Arabe Unite.
Vezi si: EXCLUSIV! Caz fara precedent! Procurorii ieseni au dat lovitura! Un interlop vanat in toata Europa, tradat de un locotenent, pe facebook – FOTO, VIDEO 
Alin Simota si-a facut cunoscut, pe pagina sa de Facebook, locul exotic in care s-a ascuns de autoritatile statului roman, fara sa mai tina cont ca pe numele sau exista un mandat de arestare. Tribunalul Hunedoara a decis ca mai are de executat un rest de cateva luni din pedeapsa de doi ani de inchisoare, intr-un dosar in care a fost condamnat pentru conflict de interese. De asemenea, Simota mai este judecat in alte doua dosare, pentru infractiuni de crima organizata, evaziune fiscala, inselaciune, infractiuni de spalare de bani.
Adauga un comentariu