Magazin

Tupeu de roscata – Asistenta lui Capatos l-a provocat la un test de cultura generala pe CV Tudor

Publicat: 28 feb. 2013
1

Fata a strans multe like-uri pe Facebook, motiv pentru care a si fost invitata la „Acces direct”. In emisiunea Simonei Gherghe, tanara de 26 de ani a spus ca este si desteapta, pe langa calitatile fizice foarte senzuale.

„Vreau sa-l provoc pe domnul Corneliu Vadim Tudor la un test de cultura generala, sa se vada ca dansatoarele nu stau doar asa, in fata televizoarelor”, a lansat ideea Ana Maria.

Simona Gherghe a luat-o la bani marunti pe roscata. A intrebat-o in ce an s-a nascut Hemingway, dar fata n-a stiut sa raspunda. In schimb, s-a descurcat cu brio la datele de nastere ale lui Marylin Monroe si Mihai Eminescu, scrie click.ro

Comentarii
  • Daca mai sunt fufe in tara asta,va rog sa le aduceti pe toate sa-si debiteze tampeniile pe micile ecrane si,de ce nu,si in presa scrisa.Asa va creste considerabil nivelul cultural,de civilizatie si respopnsabilitate civica a romanilor.Din tot e mai avem, singura activitate in dezvoltare este promovarea celor pentru care „capul nu conteaza ..doar gaoaza valoreaza”!Nu as vrea sa cred ca ce se aseamana se aduna si in studiourile diverselor tembeliziuni.

  • parasuta asta nu e aia care prezinta manele? care se dezbraca in ***** goala? cik lucreaza la o banca, si ea noaptea e dama de companie. ne-am saturat de fufe de astea in romania, numai facaciuni de „femei”, toate , una si una, „tunate”

Adauga un comentariu