Actualitate

Tupeu de sofer la Harlau. A ignorat indicatiile politistilor si a platit pentru asta

Publicat: 14 mart. 2014
Un barbat din Harlau a ramas fara permis pentru o perioada de 30 de zile, dupa ce a fost prins de politie in timp ce conducea un autoturism fara a utiliza centura de siguranta. Mai mult, in urma verificarilor, oamenii legii au stabilit ca barbatul nu avea nici polita de asigurare obligatorie (RCA). Pe langa aceste fapte constatate de oamenii legii, soferul a refuzat sa respecte indicatiile politistilor de a demonta placutele masinii, motiv pentru care a primit si o amenda.
 
Barbatul, Nicusor S., in varsta de 21 de ani, din Harlau, a fost depistat in trafic pe strada Bogdan Voda, in urma unei actiuni declansate ieri, 13 martie, intre orele 12:00 – 16:00, de efectivele Serviciului Rutier, Biroului Drumuri Nationale si Europene, Biroului Rutier Iasi, la care au participat si politistii din cadrul Compartimentului Rutier Harlau.

In urma activitati au fost date 91 de amenzi, dintre care 63 pentru nefolosirea centurii de siguranta, valoarea amenzilor fiind de 12.785 lei. Politistii au retinut patru permise si un certificat de inmatriculare, dupa ce au prins in trafic un sofer care si-a foliat masina fara a avea omologare in acest sens.loading...

Adauga un comentariu