Evenimente

Tupeu extraordinar din partea a doi tineri. Vezi cum au jefuit o femeie in plina zi – VIDEO

Publicat: 28 apr. 2014

O pascaneanca a trait clipe de cosmar in aceasta dimineata cand in timp ce se deplasa pe o strada din zona Vale a municipiului a fost atacata de doi indivizi. Scopul acestora a fost acela de a o deposeda de bunuri.

Neplacutul eveniment a avut loc in jurul orei 06.00, pe strada 1 Decembrie 1918. Femeia a fost urmarita pret de cateva minute de catre infractori iar atunci cand prin jur nu se mai afla nici o persoana indivizii au actionat. Unul dintre ei a mers in spatele ei iar mai apoi a prins de genata de la bratul femeii si a inceput sa traga de ea, amenintand-o. In tot acest timp cealata persoana se afla la panda si urma sa-si alerteze prietenul de jaf daca se apropie vreun cetatean. Pentru ca victima s-a impotrivit si nu a dat drumul posetei, cei doi au renuntat si au pornit in fuga.

Spre ghinionul infractorilor fapta a fost surprinsa pe camerele de supraveghere amplasate pe zona Vale si imediat a intervenit un echipaj al Politiei Locale Pascani. Ambii au fost prinsi si identificati ca Andrei Mircea, de 26 ani, si Iancu Aurel, de 33 ani, domiciliati in Roman. Acestia au fost predati catre Politia Nationala pentru cercetarile ce se impun in astfel de situatii si li s-au intocmit si un dosar penal. Daca vor fi gasiti vinovati risca sa stea dupa gratii cativa ani.

 

 loading...

Adauga un comentariu