Actualitate

Tupeu incredibil: Vamesii corupti de la Albita cer spaga confiscata inapoi

Publicat: 13 sept. 2014
1

Tupeu incredibil al vamesilor cercetati pentru luare de mita de la Albita. Ei cer inapoi spaga confiscata de procurorii DNA. Anchetatorii au gasit in casele celor 22 de vamesi nu mai putin de 150.000 de euro, bani pe care nici pana la aceasta ora nu i-au putut justifica.

Cei 22 de vamesi de la Albita cercetati intr-un dosar de coruptie cer in instanta returnarea spagii confiscate de procurori.

Anchetatorii au gasit in casele vamesilor 150.000 de euro, bani pe care oamenii nu i-au putut justifica.

Unii dintre ei au invocat ca isi tineau economiile in monede mai sigure, altii ca le-au primit de la rude din strainatate, potrivit rol.ro.
 
Cea mai mare suma confiscata, pentru care se solicita restituirea este 34.915 euro, 3.153 dolari SUA si 50 lire sterline, bani ridicati de la locuinta fostului adjunct al Vamii Albita, Eugen Cristescu.

Cererea de restituire a fost facuta de o ruda de-a acestuia, care invoca ca i-ar fi trimis banii cu titlu de imprumut.

Comentarii
  • Daca DNA nu a putut demonstra ca acei bani provin din mita,iar justificarea vamesilor poate fi luata in consideratie ca plauzibila,mi se pare normal sa li se restituie acele sume.La urma urmelor 150000 de euro la 22 de persoane,inseamna cca 6000 de persoana.Este ceva senzational? Intreb si eu…

Adauga un comentariu