Titlurile zilei

Turbat de furie, un ieșean și-a „încordat mușchii” în trafic! A lovit cu piciorul mașina unui alt șofer, după care și-a cerut scuze pe rețelele de socializare – VIDEO

Publicat: 06 iul. 2022
un barbat in fata unei masini
La Iași, unii șoferi nu își pot stăpâni reacțiile de mânie

Un șofer turbat de furie s-a manifestat violent față de alt conducător auto, pe șoselele din municipiul Iași. Comportamentul agresiv al bărbatului a fost înregistrat de camera de bord a șoferului a cărui mașină a fost lovită. Ulterior, materialul video a fost publicat pe rețelele de socializare, iar ieșeanul violent și-a arătat regretul pentru faptele sale printr-o postare, dorind să își ceară scuze

Recent, camera de bord a unui șofer l-a surprins pe un ieșean cum, turbat de furie, și-a „încordat mușchii” în trafic. Bărbatul l-a depășit cu mașina pe șofer și a oprit-o în fața lui. Ulterior, a coborât din vehicul și s-a postat amenințător în fața autoturismului, lovindu-l, plin de nervi, cu piciorul. După ce videoclipul a ajuns pe rețelele de socializare, ieșenii au fost revoltați de comportamentul „de mahala” al bărbatului.

Turbat de furie și pus pe scandal, un ieșean a agitat traficul

În primele zile ale lunii iulie, pe drumurile din municipiul Iași, a avut loc, din nou, un incident cu șoferi nervoși și agresivi. Deplasându-se cu autoturismul în zona municipiului Iași, un șofer a fost surprins de alt participant la trafic ce a manifestat un comportament violent față de acesta. Scena a fost înregistrată de camera instalată la bordul mașinii ieșeanului.

Bărbatul care conducea o mașină marca Volkswagen l-a depășit pe ieșean și a oprit în fața lui. După ce s-a dat jos din mașină, individul s-a repezit la mașina șoferului și a lovit-o cu picioarele, gesticulând violent și având un limbaj al corpului ce trăda agresiune. Imaginile înregistrate ce surprind incidentul au fost publicate pe rețelele de socializare. Ieșenii au fost contrariați de comportamentul bărbatului agresiv și l-au sfătuit pe ieșean să meargă la poliție. La scurt timp, bărbatul bănuit că a fost violent în trafic și-a recunoscut public vina, pe același grup destinat șoferilor din Iași, și a vrut să își ceară scuze.

„Eu sunt cel din filmare, aș vrea să vorbesc cu șoferul agresat de mine, să îl despăgubesc. Am avut o zi foarte urâtă ieri și nu am reușit să fac față stresului. Îmi pare extrem de rău pentru ce s-a întâmplat, aș vrea să îmi cer iertare”, spune șoferul recalcitrant pe Facebook.

Un șofer din Iași, atacat cu spray lacrimogen în trafic

Săptămâna trecută a mai avut loc un incident, dar mult mai grav. În seara de 29 iunie 2022, în zona Metalurgiei, din municipiul Iași, participanții la trafic au fost șocați de gestul unui șofer care conducea o mașină înmatriculată în Vrancea.

Individul ar fi mers la un alt șofer și l-ar fi atacat cu spray lacrimogen, lăsându-l fără vedere și respirație. După ce i-a mai adresat și înjurături, bărbatul s-a urcat înapoi în mașină și a plecat grăbit, aproape luând pe capotă o persoană ce traversa pe trecerea de pietoni. În urma incidentului, polițiștii ieșeni au luat măsuri față de făptaș.

„Polițiștii Secției 4 Poliție Iași au efectuat verificări cu privire la conflictul dintre două persoane care a avut loc în trafic, în zona Metalurgiei, din municipiul Iași, la data de 29 iunie 2022. Astfel, polițiștii au identificat conducătorul auto, un tânăr, de 24 ani, care i-a pulverizat spray iritant lacrimogen celuilalt șofer și i-a adresat injurii. De asemenea, acesta nu a acordat prioritate de trecere unui pieton. Tânărul de 24 de ani a fost sancționat contravențional, conform OUG nr. 195/2002, cu amendă în cuantum de 2.175 de lei, iar ca măsură complementară i-a fost reținut permisul de conducere pentru 60 de zile. De asemenea, acesta a fost sancționat contravențional conform Legii nr. 61/1991 cu amendă în cuantum de 500 de lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași, Anca Vîjiac.

Conflictele în trafic continuă, un șofer fiind agresat, recent, de un alt participant la trafic, turbat de furie.
Comentarii
 • ….Domnule menajer de la fabrica de copii Elena Doamna va rugam frumos in numele la toti colegii de munca sa ne dati tichetele de vacanta sa mergem si noi in concediu ! La toate spitalele
  s-au dat tichete ,spit Spiridon ,spit Cfr ,spit da copii ,spit de infecțioase .
  Noii stim ca pt Dvs nu sunt asa importante aceste tichete ,ca dvs aveti salar mare de 30.000 lei lunar plus bonus de performanță inca 25% ,plus afacerile cu medicamente ,afaceri cu angajarile ,afaceri cu echipamente medicale . Apropo cand ne reparati si noua toaletele alea ca sunt vechi si stricate !!!

 • In Valea Adanca sunt doi insi care au apucaturi de acestea, unul cu un Audi negru si unul cu un Renault alb – un fel de Suv mai mic –
  La fel si astia doi, opresc traficul in zona si ies din masina, ameninta ceilalti participanti la trafic, sicaneaza autovehicolele in trafic, fiind foarte nervosi, ameninta in fel si fel, etc si toate astea pana isi vor gasi nasul la randul lor si se vor sesiza cei de la rutiera, daca nu deja s-au sesizat.
  Au mai fost prezentate articole in presa, despre cel cu Audi negru, tot despre comportamentul sau in trafic.
  O perioada, acesta s-a linistit, acum a reinceput.
  O minune tine 3 zile la romani.
  Cel cu Renault alb – Suv – probabil urmeaza.

 • Gibonului ai pare rau o laie pentru ce a facut !, ai pare rau ca a fost identificat , prins si facut public !, el tot gibon ramane

 • Sa-mi fie cu pardon, dar la ce pârț de cazan conduce si la ce mecla are, zau daca asta nu-i bostonian sadea. Si-a sters de pe fb acest mic amanunt rusinos. Nu-i nimic, bine ca de frica si-a cerut totusi scuze. Frica pazeste bostonaria, aia-i !

 • Eu sunt mai smardoi. Am BMW seria 5, 2091 si sunt din Cogeasca. Taran get-beget…si numele o spune Radu CONSTANTIN!!!

 • depaseste periculos avand in vedere ca venea o masina din fata, se baga in fata aluia care l-a depasit, franand brusc mai sa fie lovit de cel depasit, sare din masina si face ca o gorila turbata lovind masina cu piciorul si amenintand participantul la trafic? eu am impresia ca lumea a innebunit 99%. daca esti retardat, nu suporti pe ceilalti participanti la trafic, te grabesti mereu, esti recalcitrant mereu si te bagi ca musca-n curul calului in fata celor din fata ta punand si pe ceillati participanti la trafic in pericol mergi pe jos sau ia CTP-ul. strada nu e raliu! ori respecti regulile de circulatie ori stai pieton. nu te obliga nimeni sa obtii carnet de sofer. soferia nu e obligatorie pentru nimeni, asa cum nici matematica nu e pentru oricine, literatura, arta, fotbalul, s.a.

 • @Ion (om)
  L-ai mirosit in coor de stii ca-i bostonian sadea… Asa ii identifica yashingtonienii pe bostonieni, mirosindu-i in coor.

Adauga un comentariu