National

Turcescu: Ipocritul de Nicusor Dan a zis si el ceva de Liviu Mihaiu? Un „Je suis Mihaiu!”

Publicat: 01 aug. 2016
1

Atitudinea liderului USB, Nicusor Dan, fata de Liviu Mihaiu a fost criticata in termeni duri de fostul candidat al PMP la Primaria Capitalei Robert Turcescu.

Ipocritul de Nicusor Dan a zis si el ceva de Liviu Mihaiu? Un Je suis Mihaiu!>, un cuvant de imbarbatare, orice? Sau Mihaiu era bun doar in campania electorala cind il insotea pe Nicusor in studiourile de televiziune?  Vedeti, de-asta nu cred nici sa ma pici cu ceara ca indivizi precum Nicusor si Clotilda ne salveaza de ceva, orice ar fi acel ceva. Ca sa poti salva pe cineva/ceva ai nevoie de tarie de caracter. Si de barbatia de a recunoaste ca esti linga un om, bun-rau, cum o fi el, chiar si atunci cand omul respectiv trece prin momente mai grele. Eu cu Liviu Mihaiu n-am facut afaceri, n-am facut campanii electorale. Dar am facut cateva partide de pescuit memorabile, cateva emisiuni si interviuri care au avut audienta si niste mitinguri cu Asociatia Salvati Dunarea si Delta pe vremea cind Nicusorul nu-si gasise vocatia de salvator al neamului. Habar n-am daca si cat a platit Vantu sa-l puna guvernator al Deltei. Dar un lucru stiu sigur: lui Mihaiu chiar ii pasa de ceea ce se intimpla cu Delta! Despre restul, sa se pronunte procurorii/judecatorii”, a scris Robert Turcescu pe pagina sa de Facebook.

Citeste si USB da explicatii: Care e relatia cu Liviu Mihaiu

Actualul viceguvernator al BNR Bogdan Olteanu este suspectat de procurorii anticoruptie ca a facut trafic de influenta pentru numirea guvernatorului Deltei Dunarii, dupa ce ar fi primit bani de la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu in acest sens. Astfel, cei doi s-ar fi inteles ca in schimbul demersurilor efectuate de Bogdan Olteanu „pe langa membrii Guvernului pentru a determina numirea lui Liviu Mihaiu pe postul de guvernator, Sorin Ovidiu Vantu urma sa ii dea un milion de euro si sprijin electoral, constand in servicii de marketing si consultanta”, sustin procurorii.

Citeste si Frantuzoaica lui Nicusor Dan, implicata in mai multe contracte cu statul in Romania

Potrivit referatului cu propunerea de arestare, Sorin Ovidiu Vantu i-ar fi cerut unui alt apropiat, care se ocupa de firmele sale din alte jurisdictii, sa transfere suma de un milion de euro din contul bancar deschis in Cipru in contul unei societati in Bulgaria. „Potrivit documentelor bancare aflate la dosarul cauzei, societatea din Cipru a transferat un milion de euro in contul de unde intermediarul a retras banii in trei zile consecutive in octombrie 2008. Dupa cateva zile, la solicitarea lui Sorin Ovidiu Vantu, a remis aceasta suma lui Bogdan Olteanu la biroul unde acesta isi desfasura activitatea in sediul partidului”.

Adauga un comentariu