Sport

Turcii au anuntat transferul lui Denis Man de la FCSB. Gigi Becali vrea sa-l dea pe zeci de milioane de euro

Publicat: 21 nov. 2018
1

Dennis Man (20 de ani) este unul dintre jucatorii pe care Gigi Becali spera sa obtina o suma substantiala, iar azi, turcii de la Fotomac au anuntat ca tânarul fotbalist va ajunge la Fenerbahce.

Ulterior a venit si prima reactie a agentului jucatorului – Anamaria Prodan. Daca îl va vinde pe Man, Becali are deja înlocuitor – Darius Olaru, de la Gaz Metan Medias, sustin sursele Digi Sport.

În vârsta de 20 de ani, Darius Olaru este urmarit îndeaproape de mai mult timp de patronul FCSB. Jucatorul mediesenilor poate evolua atât în banda, cât si ca atacant. Este cotat la 500.000 de euro de transfermarkt.de, dar Gaz Metan nu este dispusa sa ia în calcul nicio oferta sub un milion de euro.

Pentru ca se confrunta cu probleme financiare, trupa antrenata de Mihai Teja va trebui sa vânda în aceasta iarna, momentul perfect pentru Gigi Becali.

"Este clar ca în iarna trebuie sa vindem, pentru a iesi din insolventa. Asta este strategia noastra si am stiut de la început. Eu m-as bucura ca si Olaru si Fortes sa ajunga la FCSB! Trebuie sa ne autofinantam, pentru ca va fi mai usor daca vom reusi sa iesim din insolventa”, a declarat Mihai Teja.

Darius Olaru va fi eligibil pentru lista U21 si din sezonul viitor, un alt atu în favoarea transferului. Din 2019-2020, fiecare echipa din Liga 1 va trebui sa aiba printre titulari doi jucatori care sa se încadreze la U21.

Daca îl va vinde pe Man, Becali îl va aduce pe Olaru, de la Gaz Metan, sustin sursele Digi Sport. Tânarul fotbalist mai este dorit si de Dinamo Moscova, formatie care a pus deja pe masa 1 milion de euro. În schimbul lui Man, patronul ros-albastrilor vrea sa obtina o suma de ordinul zecilor de milioane.

 

Adauga un comentariu