Fotbal extern

Turcii, extaziati dupa golul fabulos al lui Bogdan Stancu

Publicat: 05 ian. 2012

Presa turca de joi îl lauda pe atacantul echipei Orduspor, Bogdan Stancu, pentru golul înscris în meciul cu Fenerbahce, scor 1-1, notand ca aceasta reusita este una „de generic” si ca portarul formatiei din Istanbul, internationalul Volkan Demirel, nu a putut schita în acel moment niciun gest.
„Stancu a înscris un gol de generic, de la aproximativ 35 de metri de poarta”, noteaza turkspor.net, sub titlul „Fenerbahce a lasat la Ordu doua puncte. Cadoul lui Stancu pentru Galatasaray de Anul Nou… 1-1″.

Cotidianul Milliyet scrie ca Bogdan Stancu a înscris un gol „fascinant” de la 35-40 de metri.

„In ceea ce-l priveste pe portarul Volkan…. Daca iei un taxi din locul din care a sutat Stancu te costa 10 lire (4,1 euro). Insa portarul nationalei Turciei nu a putut schita niciun gest la acel sut”, mentioneaza si Haberturk.

Jurnalul Yeni Safak noteaza ca atacantul roman a înscris cu „o bomba senzationala”, iar Fotomac relateaza cu umor faza golului: „In minutul 18, Stancu l-a abordat pe Volkan de la 30 de metri: «Ceaiurile de la firma, golul de la mine».

Atacantul Bogdan Stancu a deschis scorul în partida pe care echipa sa Orduspor (locul 14) a disputat-o, miercuri, cu Fenerbahce Istanbul (locul 2), scor 1-1, în etapa a XVIII-a a campionatului Turciei. Fostul stelist a înscris în minutul 18, iar Emre a egalat în minutul 50.

La gazde, a evoluat si fostul jucator al CFR Cluj argentinianul Juan Emmanuel Culio. Stancu si Culio au jucat tot meciul.loading...

Adauga un comentariu