Stiri Turism

Turismul romanesc are nevoie de mai multa publicitate peste granite

Publicat: 23 feb. 2012
9
Turismul romanesc are nevoie de mai multa publicitate peste granite, iar Agentia Nationala pentru Turism Rural (ANTREC) are un rol important in marketingul obiectivelor agro-turistice. Presedintele agentiei din Tulcea, Silviu Gheorghe, a declarat la The Money Channel ca ofera in continuare sprijin si consultanta pentru infiintarea de pensiuni in mediul rural.
Silviu Gheorghe, presedinte ANTREC Tulcea: „Pe langa faptul ca noi, ANTREC-ul, am avut si un rol de marketing al structurilor si obiectivelor turistice din mediul rural, am si oferit, si oferim in continuare consultanta pentru infiintarea si dezvoltarea pensiunilor agro-turistice. Noi, in momentul de fata, avem un parteneriat real, prin care sprijinim dezvoltarea turismului rural din Romania, prin organizarea de consultanta atat pentru infiintare, atat pentru atragerea de fonduri si nu in ultimul rand pentru aducerea turistilor in pensiunile noastre„.
Atat presedintele ANTREC cat si fostul presedinte ANAT, Gheorghe Fodoreanu, sustin ca este nedrept ca avizele si autorizatiile pentru construirea unei pensiuni sa coste la fel ca cele pentru un hotel. Aceasta reprezinta doar una dintre cauzele pentru care foarte multe proiecte turistice de atragere a fondurilor europene sunt inca blocate.
Gheorghe Fodoreanu, fost presedinte ANAT: “ANTREC-ul este unul dintre vectorii de promovare, de imagine extrem de pozitiva, frumoasa a Romaniei pe toate pietele externe iar produsul turistic rural este un produs de succes de care noi ne-am atarnat”.

Sursa: money.ro 

Adauga un comentariu