Stiri Turism

Turkish Airlines ofera cea mai buna mancare dintre toate companiile aeriene

Publicat: 31 ian. 2012

Un esantion de turisti din mai multe tari au declarat ca cea mai buna mancare servita la bordul aeronavelor este servita de compania aeriana Turkish Airlines, potrivit site-ului Skyscanner.

Site-ul a inclus 19 companii aeriene internationale, din toate colturile lumii, in studiul realizat si le-a clasificate in functie de punctajele pe care le-au primit de la pasageri.

Mai mult de 100 de pasageri din intreaga lume au fost rugati sa acorde un punctaj fiecarei companii aeriene pentru mancarea servita in timpul zborurilor, din punct de vedere al aspectului si al gustului.

Turkish Airlines s-a clasat pe primul loc cu un scor de 86% pentru meniul sau, care include feluri de mancare, cum ar fi vinete umplute si tarta cu pere nuci. Pe langa felurile de mancare obisnuite, compania Turkish Airlines ofera, de asemenea, o gama larga de mancaruri speciale, inclusiv meniu pentru copii, meniu kosher, meniu vegetarian si meniu cu fructe de mare.

Pe al doilea loc s-a clasat compania aeriana Singapore Airlines, care a colaborat cu binecunoscutul bucatar Gordon Ramsay, in timp ce compania aeriana Etihad a ocupat locul al treilea inainte companiei Emirates, rivala din EAU, care s-a clasat pe locul 5, dupa Aer Lingus.

In studiu au mai fost incluse companiile aeriene Cathay Pacific (locul 6), KLM (locul 7), Qantas (locul 8), Aeroflot (locul 9), Air France (locul 10), Iberia (locul 11), SAS (locul 12), United Airlines (locul 13), British Airways (locul 14), Qatar Airways (locul 15), Virgin Atlantic (locul 16), Alitalia (locul 17), Lufthansa (locul 18), American Airlines (locul 19).loading...

Adauga un comentariu