Sport

Turnura neasteptata! Gabi Tamas ramane in Anglia

Publicat: 16 ian. 2014
1

Desi se parea, la un moment dat, ca transferul lui Gabriel Tamas la formatia de liga secunda engleza, Doncaster Rovers, va pica, din cauza pretentiilor exagerate ale românului, se pare ca mutarea are din nou sanse mari sa se concretizeze. Paul Dickov, antrenorul lui Doncaster, spera în continuare sa-l aduca pe fundasul român, mai ales dupa ce a discutat cu selectionerul Angliei, Roy Hodgson, despre aceasta.

Tamas, care a fost antrenat de Hodgson la West Bromwich Albion, se antreneaza cu Doncaster în timp ce negociaza în continuare conditiile transferului. Dickov este optimist ca va ajunge la un numitor comun cu fostul international român. „Am citit toate acele stiri despre asa-zisele pretentii exagerate ale lui Tamas. Dar noi vrem neaparat sa-l aducem la echipa. E un fotbalist care va îmbunatati enorm jocul nostru. Este un fotbalist de top, a jucat pentru WBA în Premier League în sezonul trecut si poate evolua ca fundas dreapta sau central. Am vorbit cu o multime de oameni despre el, inclusiv cu Steve Clarke si Roy Hodgson, si toti au avut cuvinte de lauda la adresa sa”, a declarat Dickov pentru presa locala din Doncaster.

Tehnicianul Paul Dickov sustine ca românul are oferte si de la alte echipe, dar spune ca va face tot posibilul pentru a-l pastra la echipa sa.
„A avut câteva probleme în ultimii ani, dar cei cu care am vorbit ne-au spus: «daca puteti sa-l luati, luati-l! Suntem optimisti ca ne vom întelege». Din cauza calitatii sale, mai sunt si alte cluburi interesate. Suntem bucurosi ca îl avem aici si speram sa-l tinem în Doncaster. Nu a mai jucat de ceva vreme, dar a venit foarte bine pregatit. Ar fi o mare lovitura pentru noi transferul sau”, a mai spus antrenorul lui Doncaster Rovers.

Adauga un comentariu