National

TVR, executat silit de angajati. Bomba explodeaza pe masa Guvernului

Publicat: 01 feb. 2016
1

Televiziunea Romana a fost infranta in instanta de sapte sute de angajati intr-un proces colectiv, in urma caruia TVR e bun de plata.

Angajatii TVR aveau in contract ca salariile sa se indexeze cu rata inflatiei, ceea ce nu s-a intamplat in ultimii sase-sapte ani. Pentru ca acest lucru nu s-a intamplat, o parte din angajatii televiziunii au dat in judecata TVR, intr-un proces colectiv. Au castigat.

TVR e buna de plata pentru ca trebuie sa plateasca retroactiv salariile angajatilor. Mai mult, angajatii pot chiar sa execute silit televiziunea. Si vorbim de sume impresionante. Un singur angajat are de recuperat si 20.000 de euro.

Au fost mai multe transe de angajati care au dat in judecata TVR. Unii au renuntat, constienti ca ar distruge Televiziunea Romana si au preferat sa-si pastreze locurile de munca. Altii au mers pana la capat. Au fost ultima transa si au castigat in instanta: 700 de angajati ai TVR au cerut indexarea cu rata inflatiei si acum trebuie sa-si recupereze banii retroactiv.

Situatia ajunge pe masa Guvernului Dacian Ciolos care urmeaza sa se confrunte cu o noua situatie dificil de gestionat.

Comentarii
  • NESIMTIRE – NESIMTIRE NESIMTIRE !!! toate televiziunile merg fara taxa si nu mai intra in faliment iar tvr -ul are numai probleme . oare de ce3 ? toate nepoatele si amantele le gasesti la tvr cu salarii babane si vor mai mult . de ce ????

  • Tot raul pleaca de la guvern pt. ca au subminat sistematic aceasta institutie intrucit au televiziuni de partid si de tvr nu mai are nimeni nevoie.Nu spune nimeni nimic despre banii ce se scurg lunar pe contracte oneroase semnate de fostii directori pdg ce au fost numiti de catre politic.

Adauga un comentariu